Norge Bloggen part 26

8/12
va ett tag sen jag skrev här på bloggen... har väl tappat takten lite antar jag... händer inte så mkt här uppe o skriva om heller:)
hur som helst.. i tisdags fick vi äntligen på nya däck.. gubben vi pratade med sist snacka bara skit.. efter 2 misslyckade försök att komma upp för backen från garaget pga. lite halt och grannarnas parkering (som e helt jävla hopplös...) kom vi iväg för att bara upptäcka att dom inte alls hade extra öppet på torsdagar som han sa.. tisdagar däremot!! så efter 3 misslyckade försök fick vi äntligen bytt dom!! fick också reda på varför det var så svårt att komma upp för backen från garaget.. vi har kört runt på olagliga däck.. bakdäcken iaf... vi har bestämt för oss att när vi köpte bilen sa han snubben att däcken var nya.. eller ganska nya iaf.. och vi kollade ju inte direkt heller dumma som vi var... hur som helst var dom helt nedslitna!!! bra bit under 3 mm..
så dom var bara att slänga så långt det gick!!! men men... bättre plats i bagaget till hemfärden iaf!!:)
sen drog vi hem till solheim där vi var bjudna på middag. kul tyckte vi.. var ju ett tag sen vi träffade dom.. men upptäckte att det var bara 2 femtedelar av familjen hemma. och anette som bestod av en av dom drog oxå ganska snart.. så var vi tre o atle som chilla framför tvn ett tag.. härligt med lite rejält kanalutbud!! är ju ett mycket begränsat utbud vi har här hemma!!

annars är nedräkningen till hemmåtfärd igång för fullt!! jag och Dan har blivit mer och mer sugna efterhand som det närmar sig. 2 veckor kvar!! båda känner nog lite samma grej.. det är inte att man inte trivs här uppe, jobben funkar ju bra och folket e trevligt o allt sånt.. mer vardagen i övrigt som kan bli ganska tradig.. finns ju inte jätte mkt att göra här alla gånger.. så känner nog att vi liksom har gjort vårt här om man säger så.. en erfaranhet rikare men känner inte att man får ut nåt mer av detta nu..
sofia däremot som var nästintill 100% klar på att åka hem för nån månad sen har nu bestämt sig för att åka upp igen efter jul. plötsligt har jobbet blivit skitkul så hon stannar kvar där oxå... lägenheten kunde hon oxå behålla som jag förstod det.. han killen som äger den hade bara fått ett bud på stället men han tyckte inte det var tillräckligt bra så den är inte alls såld!!! så det gick nog bra att förlänga kontraktet en sväng till i alla fall!!

igår hade vi förresten brandövning på jobbet.. vilket måste vara ett klart bevis på att det har lugnat sig med beställningar o så.. fast är väl som jag och Kalle på jobbet snacka om.. vem fan bygger hus runt jul.. klart man vet aldrig med norrmän... hur som helst.. hade precis packat ihop en order som skulle skickas iväg och gick bort för och fortsätta hjälpa Kalle vid en maskin när det började tjuta och vi kila ut.. under tiden vi stod där ute o frös i vinden medan brandgubbarna sprang runt och verkade allmänt förvirrade och man tänkte att fan.. hade det verkligen brunnit på riktigt hade vi varit jävligt illa ute... står på parkeringen som ligger mittemellan tillverkningen av sundoliten och där vi hänger.. brinner det på riktigt så e det inte att stå där lugnt och fint medans dom springer runt som yra höns.. då e det bara att lägga benen på ryggen och ta skydd!!
fick iaf ett sms av broder Dan medans vi stod där och väntade.. baxter har avgått...
helt ärligt trodde jag inte riktigt på det.. blev först när jag kommit hem och läste om det på nätet som man fatta..
först blev man helt tom.. det e inte sant!!! världen rasar!!!! det e över....
sen blev man förbannad... varför avgår han??? han känner att han inte kan ta klubben framåt.. va fan... nu när det har lossnat.. laget är ihop spelat, man har fått fram det hjärta och klubbkänsla som han har tjatat om.. man har gått vidare i uefa cupen.. jämförs med det ifk som gick så jävla bra början av 90-talet.. då känner han att han inte kan ta klubben framåt.. va fan!!! sen vet man ju oxå att styrelsen ligger bakom en del.. sten den dinge fredin är en stor orsak till detta.. även bosse nilsson som inte heller drog jämt med baxter... den jävla duon.. dom sänker fan hela klubben.. fredin måste bort!!!!!!
men stuart baxter är hur som helst en jävla svikare som jesper jansson sa.. ätt avgå nu.. han påstod att detta beslutet har växt fram under 2 månader... alltså var han ganska inställd på att dra.. kunde han då inte sagt det till hasse.. då hade vi kanske haft en andra tränare att plocka fram som har vikarierat som huvudtränare och gjorde det jävligt bra!! men nu är han släppt till danmark istället...
men men... vi är hif!! det som inte sänker dig härdar dig!!!
känner baxter så och känner att han måste avgå så är han fan inget o ha!!!
tacka sten inge för bra jobb med ekonomin, men som daniel andersson sa.. dom gjorde ett jävligt bra jobb för några år sen.. men nu är det nutid som gäller!!! tack sten den dinge för att du räddade klubben för några år sen men nu har du förstört tillräckligt!! släng han på komposthög nånstans!!!

ha det bra nere i söder!!!
peace out

Kommentarer
Postat av: Björn

Tjena
Håller med om vad du säger om HIF.
Ingen klubbkänsla , då kan man dra.
Kul att höra av dig igen

2007-12-09 @ 21:53:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0