Fredag?

Igår var det ovveinvigning. Kallt, mörkt, lite blött, och alldeles... alldeles galet. Ägg, tomatsås, o geggemojja kort o gott.. Fullt ös och folk verkade nöjda och hade väldigt skoj!! Tog oss vidare när vi fått iväg alla glada ettor. Ner till läxkollektivet för rocka loss lite själva efter att stått vid sidan av festligheterna som lekledare.
Häng med läxfolket. Kvällen gick kanske inte som planerat.. Men kom iväg på ett sedvanligt besök på donken iaf efter fastnat här hemma, och det fick avsluta kvällen!!

Godkänd på första uppgiften för projektledning! YEAH!!

Nu sitter vi o kollar på The grinch och försöker komma i julstämning och förneka burkar, glas osv som översvallar vårt soffbord.. Så småningom ta tag i det...
På lördag är det kalas här igen. 65 års party o inflyttningsfest o vad man nu vill.. Kom till den fantastiska insikten att vi nu efter Malins 20 års dag totalt levt 65 år på denna jord.

Fan.. nu tar Zara tag i stöket... får göra en insats!!




peace out!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Tisdag!!

Sista HG passet avklarat. Det gick väl ganska bra.. Till en början var det väldigt lugnt o stilla.. Var personalfest så alla jobbare var gamla i gamet men hade inte jobbat på ett år eller mer så folk var lite ovana.. Massa fulla hg jobbare gled runt o förde liv men i övrigt ganska lugnt.. Fram till klockan tolv...
Folk strömmade in.. Stressen ökade och bristen på glas blev allt mer påtalig.. överallt.. eftersom personalen som partajade hade fri öl gick det extra antal glas i timmen och diskandet hängde inte riktigt med... Men men... Vi redde ut stormen och vid 5 var stället städat, städ ölen drucken och hemma i hemmets lugna vrå igen.

På torsdag är det ovve invigning för våra kära noll.. jag menar ettor.. Dom sprillans nya fina ovvarna ska invigas och få en sådär härlig studentaktig lyster!! Med andra ord, det blir skitigt röj!!

Upptäckte igår att min första uppgift i projektledning skulle vara inne idag.. Ups... Liten miss i kommunikationen där.. Eftersom dom sackar efter med info så hade det förmodligen varit lugnt med nån dags försening men gick iaf oväntat raskt att knåpa ihop så va inga problem!! Rullar på o känns som jag börjar få koll på skiten..

Psykologi på engelska kan vara knepigare än man tror!!

Kvällen till ära ägnas åt årsmöte för lärarsektionen!! Det senaste höll sig på knappa 20000 timmar så hoppas kvickt avklarat denna gång!!

Conny Karlsson tar över HIF.. ja... vem vet.. Kan bli skitbra.. Kan bli det vanliga.. Var väl inget väntat val.. Men vem väntade sig det:) Framtiden får utvisa hur det går.. Connys röda/blåa hjältar eller släng karlsson från taket?




peace out!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hot doggy stile!!

Sitter i det nyskapade läx kollektivet med Zara o Björn susandes i soffan. Igår skulle innebära en lugn kväll som barnvakt med småtjejerna( Ulf o Eva skulle på bio osv så vi erbjöd oss vara barnvakt). Så blev det inte och efter det inplanerade gycklet på HG blev det ist party party. Äntligen fått använda min draught master igen och ölen flödade. Står o brummar med jämna mellanrum och påminner om resterande flytande guld som gömmer sig i dess inre!!
Gycklet tidigare under kvällen ska jag inte kommentera något mer än att vi gjorde det.. sju pers var vi som ställde oss på scen. Kraftigt desarmerade alltså.. Men verkar som publiken var nöjda så skit samma!!!

Har så slutligen fått se UP, denna lätt hypade film som rankats som bäst redan innan nån sett den ungefär...
Hur som helst.. Den var skitbra!!! Bästa pixarfilmen? ja... varför inte...

Kvällen till ära är det sista HG passet för den här terminen. Några dar kvar till csn pengar och folk har det kort om cash så förhoppningsvis relativt lugn kväll. Återstår att se!!

Kanske ska ge sig på att försöka få ihop lite käk. Nattens promenad till statoil med en glad Zara och galen hund med hot dog intag börjar ge med sig.. Sen ta sig i kast med lite kognitionsvetenskap... kankse....




peae out!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fullt ös!!

I torsdags gick stora flyttlasset!! Det mesta kom med som det skulle och det kändes att man burit runt massa prylar upp o ner, fram o tillbaka... Men jag kom på plats, ruff kom på plats. Sen var det shopping för mig o Zara som med storslagna planer skyndade in på IKEA. Zara hade en tydlig plan på hur det skulle se ut överallt och vad vi behövde för att få till den perfekta hemmainredningen.. Inte riktigt alla inköp gick igenom men jag blev nöjd och tror zara blev det med:) Vi är ju trots allt studenter.. Sen vidare mot inköp av köksbord som en kompis till Malin ville bli av med.
Så nu börjar det liknat nåt här hemma!!

Fredag var det DragKinkyGlamour. En grym fest som Läxmästeriet fixar där man får klä ut sig. Kul folk, mat, härlig underhållning. Vi bjöd våra gäster på både dans och gyckel med stora jubel som resultat.
Hem en sväng innan mellanfest och sen tillbaks till festligheterna på HG.
En lång kväll men ack va skoj det var!!!

Igår var jag o Zara på en dubbeldate hemma hos Chefen o Goran. Goran hade fixat käk och Elin (chefen) tappa upp vin. Björn var oxå med och smög runt och hade det bra tills han åkte på en kloklippning av Elin och sen ville han gå hem.. Lirade tv spel i massor, jag och Goran vann frågesporten killarna mot tjejerna. Vi är fan bäst!
En trevlig kväll som får göras om!

Idag är det dags o göra nytta. Plugga lite, tvätta lite.. osv...





peace out!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uppdatering..

En uppdatering och kortare resume av förra veckan..
Boende konflikten med studentbostäder har slutligen löst sig.. Men in i det sista kämpa dom med sina regler och bestämmelser för att sätta käppar i hjulen för oss.
Vi var tvungna att lägga ut min lägenhet till allmänheten eftersom jag inte fick överlåta den till Ruff (killen som jag byter lya med). Självklart lyckades en snubbe med sanslöst många poäng fastna för min lägenhet. Så han blev erbjuden den.. Nästa problem var att människan bodde i Shanghai... Men lyckades få tag i snubben (som var svensk) och förklarade situationen. Han var en vänlig själ och tackade nej till lägenheten. Då gick lägenheten vidare ner i listan.. Men eftersom studentbostäder gav Ruff rådet att söka fler lägenheter fick han såklart erbjudande om en annan lya och ströks därmed i listan för min lägenhet som då gick vidare ner i listan till en annan kille som inte ville tacka nej till den..  Krångel krångel krångel!!!
Men min underbara flickvän tände till och efter ett mkt aggresivt telefonsamtal gick dom med på att göra ett mycket unikt undantag!! Så allt löser sig och på torsdag går det stora flyttlasset!!

Farsdag igår!! Grattis igen pappa!!:) Vi firade borta i Valla med Zaras pappa o co. Kom dit på lördagen, fullt ös med fantastiskt god lasange (länge sen), virre på virre och öl till det. Härligt folk!! Söndagen var som sagt lite farsdag firande, önskelista skrivande med småtjejerna osv. innan återresa till Linkan.

Slutligen så... Är snart avskriven från lärarprogrammet. Nu är det projektledning och kognitionsvetenskap som ska få min uppmärksamhet resten av terminen. Än så länge är distans utbildning ganska chill...
Projektledning drog igång i onsdags.. Första uppdraget innebar att jag under 48 timmar skulle lägga upp en kort presentation av mig själv... "Hej, jag heter Tim".. Heavy shit!!!
Men men.. det kommer väl!! Imorrn kommer den första "riktiga" uppgiften!!





peace out!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vägra päls

Brukar inte göra såna här inlägg...
Kanske blivit känslig på gamla dar efter hundköp o grejer men detta var bland det mest fruktansvärda jag sett på väldigt länge... Välkommen till 2000-talet!!

Videon är från en hundpälsfarm i Kina och visar hur hundarna misshandlas och flås levande.
Inte okej..

http://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp








Allsvenskan 2009

Hund och flickvän utflugna. Dom drog iväg på tjejkväll och antar att Björn slår mig i charm och därmed fick han wildcard som enda kille på tillställningen. Men jag klagar inte.. Lite välförtjänt egentid efter en dag med påminnelse om vilket fucked up fotbolls år det varit...
Gemensam sak i att följa guldstriden hos Burman. Efter många svordomar gick tillsist canal+ hemsida med på att visa matchen för oss. Verkar inte som canal+ riktigt förstod att det var kanske liiiiiiite mer folk än vanligt som skulle gå in på deras sida för att köpa matchen.. Så den var måttligt överbelastad.. Hur som helst..

En sammanfattning av fotboll i Sverige 2009:
*Helsingborg slutar 8, totalt fail i alla namnvärda cuper.. ---succeåret som kom av sig??? Ett tag såg det sjukt bra ut men efter Henkes skada i uefa cupen gick allt åt helvete...
*AIK vinner allsvenskan.. ---lika tragiskt som det låter....
*Sverige missar fotbolls VM... ---ja. så dåliga är vi...
*Henrik Larsson slutar spela fotboll.. ---King of kings... aldrig mer....

Så lite eget deppande är välbehövligt.. Men va fan!! Snart nya tag!! Silly season here we come!! Och nu kan väntan på nästa säsong börja på allvar!! SM-guld 2010!!! -isch.....


Den planerade dubbeldaten hos vänner till Zara igår förvandlades till en dubbeldate hemma med Malin som joker! samt Björn då förstås.. Baconlindad kyckling, god öl och underbart sällskap! Utgång på HG som ersatte den först uttänkta dubbeldaten blev tillsist spelkväll med starkt inslag av godsaker i fast samt flytande form. En lyckad kväll!

På återseende!!!




peace out!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0