Guess who´s back!!

Tillbaks i Linköping och verkligeheten!! En härlig nästan hel vecka i söder blev det och var skoj att träffa folket där nere igen!! Det mesta var sig likt men var väl ganska väntat också.. Grilla och allmänt trevligt hemma i Genevad i lördags.. Hela familjen med respektive samlade och var helt klart en lyckad kväll!! Vidare med ungdomarna mot halmstad. Mellanlanda hos Moa och Henke innan vi tog oss in till stan. Det är lite skillnad på studentfestande och vanligt fest på stan.. Det är liksom lite annan attityd bland folk om man säger så.. Folk här är glada och sociala. Glada människor som glider runt och man snackar med olika folk här o där när man är ute. Nu när vi va ute i halmstad så märker man direkt skillnad.. Lite mer tuppfäktning, visa attityd. Stöter du till fel människa blir det ett jävla liv... Men men.. så är livet på en pinne!! Skoj o hänga med folket iaf!!!!

Söndag var det grillparty i skogen. Vewe var hemma från krisanstad o bjöd på party i Putsered city!! En del av det gamla gänget var samlat och även lite nya förmågor. Inget jätte ös men god mat och trevligt sällskap!!
Gjort val inför nästa termin också. Så nu är det bestämt.. Tidigare åldrar och svenska är första anhalten. Hört runt bland lite folk här o hört att svenska ska vara en bra kurs och sen då om jag ska läsa vidare mot special lärare i en avlägsen framtid så måste jag ju ha svenska eller matte med i bagaget.. Och eftersom svenska är kul och matte inte riktigt är min grej så kändes det som ganska klart val!!

Kom upp till Linkan igen i onsdags och i torsdags var första festen kommen. Maskerad med tv tema som gällde och kultingarna gjorde en koppling till animal planet och därmed var djur grejen!! Dalmatin blev det och efter lite färg på golvet var kostymen fulländad och festen var igång!! Lekar och fulvin i mängder. Galet skoj med kultingar och massa andra roliga människor!!
Igår fyllde vår chef emelie år och firande av henne stod på schemat! En trevlig kväll med god dricka och underbart sällskap som vanligt!! Mkt trevligt!!!

Vad det blir av denna lördagkväll är inte helt avgjort än.. Ölen är slut och är ganska opepp.. Men va fan.. nåt får ju hända så tar mig nog bort till andreas så småningom och lånar lite öl av honom! Och eftersom det är Ryd vi snackar om så är det alltid fest nånstans!! Så ska nog bli nåt bra av denna kväll också!! På måndag är det vfu i tranås som gäller så då är det slut på sovmorgon... Hänga med en fyra så ska bli skoj att komma ut o se verkligheten. Synd bara att tranås ska ligga så jävla långt bort!! Men men... vad gör man inte!!!




peace out!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Hemma-hemma

Klockan är..... mkt.. lokal tid! västerlig tid!! Tillbaks i den rätta änden av landet. Kom tillbaks till hemtrakterna i torsdags eftermiddags.. En chill kväll med mamma o lillebror efter genomgått en bra men lite stressig resa. Kunde gått illa men allt löste sig och det gick väldigt smidigt faktiskt!!! Får se om jag får igen det på tillbaka resan......
Fredrik kom förbi o sa hej och visade nya åket... Brevbärare tjänar dåligt med pengar tänker du? Hör med Fredrik och tänk om säger jag!!!!
Efter en kortare analys kan jag konstatera att 50% av killarna som gick Barn-och fritid numera rattar en BMW. Att dom andra antingen är fattig student i Linköping eller småbarnspappa är en annan femma...
Går du barn och fritid har du 50% chans att ha råd med en jävligt dyr bmw eller får du cykla.. e väl någerlunda odds iaf....?

Nu ligger jag i jävligt stora sängen på mitt rum med katten sovandes bredvis. Dagen resulterade inte i så mkt plugg som jag önskat (dvs. noll) men ändå en mkt trevlig dag!!! Lite sovmorgon o ta igen lite sömn man missat tidigare i veckan.. Kvickt besök av lite släkt inna avfärd mot Halmstad i det galet härliga vädret. Jag och Ola tog en liten promenad bort till broder Dan och Malins residens. Chilla där en stund i väntan på Henke innan avgång till Örjans vall för det rafflande mötet mellan Halmstad och Trelleborg... Även om jag hade varit opartisk inom svensk fotboll hade jag fan kommit fram till samma slutsats.. Helsingborg hade knäckt båda dom lagen med ett U21 lag utan några som helst problem.. Frågan är ju då varför dom inte gör det... Enda gången jag kan komma på som man verkligen sett skillnad på lagen genom att studera resultatet är förrförra säsongen när Olympia gästades av HBK.. Då blev resultatet 9-0 till de rödblå!!! Sist jag såg Helsingborg ta sig an HBK gick det inte lika bra och därmed nog talat om det!! Hur som helst en galet tråkigoch dålig match... Men va fan!!
Vädret var helt jävla underbart, jag menar GRYMT!! och sällskapet var trevligt!!
Efter matchen tog vi oss till uteserveringen på lilla torget och drack lite öl. Väldans trevligt!!!

Imorrn är det så allvar!! Plugg får det fan bli!! Säljö kommer inte undan!! Något kapitel ska man väl hinna med!! Sen blir det stor familjesamling med grilla och dricka och utgång och allmänt härligt!! Hoppas vädret håller i sig så ses vi i dimman!!!


peace out!!!!!!!!!!!!!!!

Ett bra dygn!!

Måste säga att det senaste dygnet varit helt okej....
Möte med kultingarna, ett bra möte igen!! Vi börjar bli bra på det här!! Alla glada och galet effektiva. Lite allmänt skitsnack och skratt innan vi packa ihop!! Laddad till tusen knalla bort till Hemköp för lite gott inköp. Helsingborgs allsvenska premiär var bara nån timme bort!!
Tillbaka i lägenheten, köpte matchen på nätet. Dyrt.. 100 spänn men smidigt och lätt värt det!!!
Chips och annat gott, datorn inkopplad på tv´n, trevligt sällskap och matchen var igång!! Har ju tidigare varit smått orolig för premiären.. Startelvan gjorde mig ännu mer nervös. Talang i massor men galet ung och oprövat. Men det gick ju jävligt bra!!
För vara premiär är jag väldigt nöjd!! Pär i målet var grym!! Hela defensiva som varit stora orosmolnet visade sig funka bra!! Lite osökert och nervöst men det funka!! Känns bra!!! Göteborg var bra.. Men Helsingborg var (inte förvånande) bättre!!!
Henke är kung, Lantz är straffmästare och jag är glad!!
Straff eller inte straff skiter jag i. Hade det varit åt andra hållet hade det blivit ett låååååångt inlägg om det. Men nu tänker jag mer.. domaren dömmer!! gjort är gjort och jag är nöjd!!!

En härlig sovmorgon innan seminarium vid ett. Negativt är att jag har massor att läsa... Positivt är att det snart är påsklov!!

GRYMT väder!!! i´m klövin it!!!

Slutligen fick jag äntligen deklerationspapper idag. 14300 in på kontot inom kort!! Heeelt okej!!!!:)





peace out!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avspark!!

Grymt väder i Linkan numera. Solen skiner, varmt o härligt!! ATT våren är på gång alltså!!!!
Skulle dock inte bli förvånad om det skulle snöa imorrn eller nåt... Har gjort så förr... Men nu känns det ändå som att värmen är här för att stanna!!!
Igår var det föreläsning nere i stan. Efteråt skulle en desarmerad styrka kultingar träffas för lite arbete. Kultingarna finns representerade på många platser runt om i världen. Solsemester, London, Fjällen och Helsingborg.. Hur som helst... Krogvetets nya adepter skulle invigas med en lång runda på stan.Vi ansvarade för en station med lite fulvinsfrågor. Chillande i overall och vackert väder med härliga kultingar till ett par fulla studenter kom cyklandes. Lite frågor och allmän presentation av varandra innan dom rullade vidare och vi tacka för oss och drog oss hemmåt. En trevlig promenad bort till min ädla springare som tillsist är hemma igen. Välkommen hem!!

En ovanligt lugn helg verkar det bli. Men är inte sysslolös bara för att det inte är massa party inplanerat. Litteratur finns alltid att ta sig an.. Och inte minst.. Allsvenskan drar äntligen igång!!!!
Shit asså... Tror jag säger samma sak varje gång men så här sugen på allsvensk fotboll har jag nog aldrig varit.. Snart börjar det med Elfsborg-Hammarby... Och idag kan jag lätt säga att jag håller på Bajen.. Elfsborg behöver förlora alla poäng dom kan. Även om det hade vatt skoj om Joel hade hoppat in och satt dit en balja.. Så länge Hammarby gör ett mål mer så är det bara skoj!!! Hammarby har nog inte mkt att hämta denna säsong i vilket fall tror jag.. Men Elfsborg blir fan farliga... Tack o lov slipper man jävla Fredrik Berglund iaf.. Hata är ett starkt ord men i det fallet är det fan inte långt borta!!!!

Hur som helst är det måndag det gäller!!! Upp till bevis på en gång!! Man har gått och laddat i månader och förväntningarna är på topp!! En vinst mot Göteborg och det känns som det kan bli en kul säsong. Utspelade och storstryk så känns det plötsligt inte lika kul... Då hade det varit helt okej att vänta några veckor till på en allsvensk säsongstart och lite mer förberedelser och gärna en ny back eller en Skula i storform som härförare på mittbacksplatsen!!

Lasse håller traditionen!! Rad fyra på östra är grejen!! Och i norr sitter jag med radiosporten... Va fan...
Zara är alltså i Helsingborg. Är t.o.m på plats på måndag... Vilken chans!!! Men ska inte gå på matchen.. Jag måste ta ett snack med den bruden!!! aj aj aj......

Avslutar med ett foto jag snodde av Carro:) Tack carro!!
(Glad att du har med ett HIF märke på din blogg Carro, även om i något minimalt format kanske....)
Sol, åvve, kultingar och HIF. Inte mkt att klaga på!!!!

Allsvenskan 2009!! Here we go!!!!!




peace out!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gott o blandat!!

Klarat mig undan att bli blåst nångång idag.. Får väl ses som en framgång..
Igår blev det ett kortare besök på HG och se ett gäng tappra kultingar knega runt!! oj oj oj vad dom slet!!! haha.. not.... ölen smakade gott iaf!!!:)

min cykel är fastlåst med dessis cykel... får väl snart ta tag i det o befria min tappra springare igen.. jävla dessi... fast skadar väl inte och promenera lite oxå om dagarna.. beach 2009!!!

appropå beach 2009!! jävla sängen.. sabla plankorna under sängen har börjat lossna.. överbelastning??
hur som helst!! Tim aka. martin timell skrider till verket och hamrar loss!! får bli och förstärkning så småningom.. klockan är kanske lite mkt att börja hamra nu.. hmm........

Hade ett riktigt bra möte idag med the kults, alla var pigga o glada. Mkt trevligt!!!!

Allt löser sig!!


Hitta inga nya bilder direkt efter en kort jakt.. Så under tiden jag får tag i nåt bättre får ni helt enkelt hålla till godo med lite äldre äventyr.. Och jag är ju inte den fotograferande typen direkt så snodde några från facebook...


En riktigt gammal rackare.. Party med tema super hjältar. Vi kom som "action team"
Ledda av the captain, Tim aka. Henrik Larsson!!
Blir inte vackrare än så här!!




Nästa maskerad. Denna gång från en fadders födelsedagskalas. Fick hemliga teman vilket resulterade i följande trio.
Christer Sjögren, Rödluvan och Dr. Alban!!





Slutligen delar av festeriernas festeri!! Eller ja... delar av kommande festeri iaf...
Kultingarna rockar!!! Oh yeah!!!!


Första april är över om nån minut. Klarat mig bra än så länge och så ska det förbli!!
Tack o god natt!!




peace out!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0