Guess who´s back!!

Tillbaks i Linköping och verkligeheten!! En härlig nästan hel vecka i söder blev det och var skoj att träffa folket där nere igen!! Det mesta var sig likt men var väl ganska väntat också.. Grilla och allmänt trevligt hemma i Genevad i lördags.. Hela familjen med respektive samlade och var helt klart en lyckad kväll!! Vidare med ungdomarna mot halmstad. Mellanlanda hos Moa och Henke innan vi tog oss in till stan. Det är lite skillnad på studentfestande och vanligt fest på stan.. Det är liksom lite annan attityd bland folk om man säger så.. Folk här är glada och sociala. Glada människor som glider runt och man snackar med olika folk här o där när man är ute. Nu när vi va ute i halmstad så märker man direkt skillnad.. Lite mer tuppfäktning, visa attityd. Stöter du till fel människa blir det ett jävla liv... Men men.. så är livet på en pinne!! Skoj o hänga med folket iaf!!!!

Söndag var det grillparty i skogen. Vewe var hemma från krisanstad o bjöd på party i Putsered city!! En del av det gamla gänget var samlat och även lite nya förmågor. Inget jätte ös men god mat och trevligt sällskap!!
Gjort val inför nästa termin också. Så nu är det bestämt.. Tidigare åldrar och svenska är första anhalten. Hört runt bland lite folk här o hört att svenska ska vara en bra kurs och sen då om jag ska läsa vidare mot special lärare i en avlägsen framtid så måste jag ju ha svenska eller matte med i bagaget.. Och eftersom svenska är kul och matte inte riktigt är min grej så kändes det som ganska klart val!!

Kom upp till Linkan igen i onsdags och i torsdags var första festen kommen. Maskerad med tv tema som gällde och kultingarna gjorde en koppling till animal planet och därmed var djur grejen!! Dalmatin blev det och efter lite färg på golvet var kostymen fulländad och festen var igång!! Lekar och fulvin i mängder. Galet skoj med kultingar och massa andra roliga människor!!
Igår fyllde vår chef emelie år och firande av henne stod på schemat! En trevlig kväll med god dricka och underbart sällskap som vanligt!! Mkt trevligt!!!

Vad det blir av denna lördagkväll är inte helt avgjort än.. Ölen är slut och är ganska opepp.. Men va fan.. nåt får ju hända så tar mig nog bort till andreas så småningom och lånar lite öl av honom! Och eftersom det är Ryd vi snackar om så är det alltid fest nånstans!! Så ska nog bli nåt bra av denna kväll också!! På måndag är det vfu i tranås som gäller så då är det slut på sovmorgon... Hänga med en fyra så ska bli skoj att komma ut o se verkligheten. Synd bara att tranås ska ligga så jävla långt bort!! Men men... vad gör man inte!!!




peace out!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Kommentarer
Postat av: Lillebror!!

Hejsan Hejsan!

Finns det inte någora bilder du kan lägga upp efter Maskeraden?

// ola :D

2009-04-19 @ 16:17:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0