(ful)gyckel, tenta och ???

Fulgyckelfestival igår.. Pling!! Vi skulle inte delta i tävlingen egentligen.. Men blev övertalade att ställa upp ändå. Och som vi ställde upp! Får ju visa att vi är festerister. Så kan väl säga att vi bjöd på bästa showen. Ett tips man brukar ge nervösa personer som ska uppträda på något sätt framför en publik är att föreställa sig alla i publiken nakna..
Läx har inte riktigt kopplat den metoden..

Idag är det tenta som gäller.. Vet inte riktigt hur allvarlig den är men kommer bli en utmaning.. Musikteorin har sin första tenta och 75 minuter står till förfogande för min första tenta som genomförs on the web!!

Kvällen skulle föräras med ett gyckel.. Men det sket sig i sista stund så vad kvällen bjuder står ännu skrivet i stjärnorna.. Blir förmodligen en relativt lugn kväll i hemmets lugna vrå med sweetie och bönie bönie.
Ladda för morgondagens äventyr då man ska stå ute i kylan under några timmar och ta hand om glada noll... ettor menar jag.. Nolle-P reunion står på agendan och party utlovas!!

Christer Björkman har skaffat livvakter.. Det intressanta är ju att hotet inte kommer från någon melodifestival hatare som tröttnat på den extremt utdragna tävlingen som bara blir längre och längre med 200 deltävlingar, semifinaler, andra chansen, tredje, fjärde, femte chansen, osv.. Som tröttnat på att Sverige är det enda landet som inte fattat att det är inte schlager som gäller längre.. Go Lordi, screw Carola!!
Det roliga är att hotet kommer från nån låtskrivare som inte får vara med i tävlingen.. Helt enkelt för att han tydligen inte fått till ett tillräckligt bra bidrag.. Och då ist för att fila lite på låtarna och öka sina chanser hoppar han på stackars Christer.. En märklig värld vi lever i...

100125

aja... syrran knallar sommarklädd runt i guatemala och lever livet i solen.. Jag återfår värmen efter en promenad med björnie i snön.. Varje vinter frågar jag mig samma sak.. Vem fan kom tanken att bosätta sig i norden?
För x antal år sen satt folk i solen runt ekvatorn och tänkte.. "här har vi det varmt o härligt, e man hungrig är det bara plocka en frukt från närmsta träd, brudarna går runt topless och allt är frid o fröjd.. Men nääääää, vem vill ha det!! Vi knallar norrut!!"
Hade det inte varit lättare att åka på semester till Sverige om man nu så gärna vill ha minusgrader ist för tvärtom? Men men.. jag är inte bitter!! När ekonomin är säkrad, (pik till svenska spel) I´m out!!!

För övrigt är nya terminen igång.. Musikteori och en ny psykologi kurs står på listan i ett par veckor framåt.. Ny kurslitteratur för drygt 600 spänn är på väg och projektledningen är godkänd iaf vet jag.. Sen om det blir g eller vg får framtiden avvisa.. Så den kan man stryka på listan.. Kognitionsvetenskapen är mer osäker.. Inte den blekaste hur det går vägen men hoppet lever iaf.. Inga nyheter är goda nyheter säger dom.. Men ja... Kanske inte alla gånger..

Våra kultingar och det nya läx är uttagna.. Inom kort kommer det stora avslöjandet och just nu är det mkt hysch hysch och förmodligen mkt tissel o tassel i olika kretsar precis som när vi blev uttagna till festerister.. Men tålamod är fiskare.. festeristens bästa vän, så den som lever får se.. ;)

Läste en artikel om ett nytt konstigt fenomen någon fått syn på natthimlen... I en annan artikel varnade någon "ufoexpert", vanliga personer för att ta kontakt med utomjordingar om man nu skulle stöta ihop med E.T på hemköp eller liknande.. De kunde nämligen vara fientliga...
Jag refererar till förmodligen den bästa utbildnings litteraturen som går att få tag på.. Kalle och Hobbe...
Här får man nämligen bekräftat att det absolut måste finnas intelligent liv där ute nånstans... Det bästa argumentet för att det faktiskt finns intelligent liv nånstans i rymden, och att dom faktiskt varit på jorden och därmed är väl medvetna om mänsklighetens existens, är väl egentligen det faktum att dom inte har försökt kontakta oss?

Eller??

Slutsats.. Henke är fortfarande bäst...

Hittade en historia på nätet.. Återberättas nedan efter vissa justeringar för att närma mig verkligeheten...
Hur som helst.. Så här va det:

Året är 2006 och Puyol, Messi och Henrik Larsson har alla hamnat i Barcelona. Av någon anledning är de ute och åker bil tillsammans med Henry. Henrys körkapacitet är ju inte så lysande och efter några pilsner så drar han rätt in i ett träd. Alla fyra dör. Som alla förstår så tar Henry steget direkt ner i helvetet. Puyol, Messi och Henke tar sig dock upp till pärleporten där de välkomnas av Sankte Per som direkt leder dem in till vår Herre.

De tre stegar fram mot Gud som sitter på sin tron. Gud säger då:
"Puyol, vad är det bästa med fotboll?"
Puyol bugar sig och svarar:
"Det bästa med fotbollen är att jag har kunnat sprida glädje till folket, tjäna pengar till mitt uppehälle och få se hela världen". Gud ansåg att det var ett bra svar då han sa: "Bra Figo, kom och sitt på min vänstra sida".

Gud tittade sedan på Messi och sa: "Och du Messi, vad är det bästa med fotbollen?

Messi svarar lite försynt:
"Herre, jag kommer från fattiga förhållanden och har lyckats visa mina medmänniskor att det finns en väg ut ur det hela och att man inte behöver vara dömd till ett liv i misär. Samtidigt har även jag kunnat sprida glädje till folket".
Gud svarade: "Bra svarat Messi, kom och sitt på min högra sida.".

Gud tittade sedan på Henke och sa: "Vad tycker du då Henke?"
Henke tittar upp, rynkar pannan lite lätt, tittar sig omkring och säger:
"Jo.... Eeeeh..... Du sitter på min stol".

Tillbaks till verkligheten..

Jullovet går mot sitt slut... Verkligheten är snart igång och uppgifter i både projektledning och kognitionsvetenskap är inlämnade. Närmar sig slutet.. En uppgift i projektledningen och en hemtenta i kognitionsvetenskapen, sen bara vänta in vad resultatet blir..

Jul i södern va härligt härligt!! Skönt att komma bort lite och kolla läget i riktiga Sverige.
Julafton gånger 3 blev det tillsist med diverse familjer. Nyår spenderades hos Elin o Goran med mat o alkohol. Gott, trevligt, kul osv osv..

En kort sammanfattning av julhelgerna.. Kort sagt var det lyckat värre!!


Träningsvärk!!!
Tror jag ska starta ett gym... Otroligt att folk betalar dyra pengar för att få ont....


Zara shoppa loss på rean o införskaffade sig en lite mini pc o ny kamera. Så nu har jag fått leka lite med datorn. Blev lite sugen på skaffa en sån.. Men vad ska jag med en sån till? Hur som helst... Kameran fick en riktig invigning igår när vi var ute i snön med lilla hunden. Resultatet ser ni nedan:



På språng!!!



Leka leka leka!!!


Jaga pinnar är kul. Men är roligare att äta upp dom än att komma tillbaka med dom....


Monster hunden!!!!


RSS 2.0