100125

aja... syrran knallar sommarklädd runt i guatemala och lever livet i solen.. Jag återfår värmen efter en promenad med björnie i snön.. Varje vinter frågar jag mig samma sak.. Vem fan kom tanken att bosätta sig i norden?
För x antal år sen satt folk i solen runt ekvatorn och tänkte.. "här har vi det varmt o härligt, e man hungrig är det bara plocka en frukt från närmsta träd, brudarna går runt topless och allt är frid o fröjd.. Men nääääää, vem vill ha det!! Vi knallar norrut!!"
Hade det inte varit lättare att åka på semester till Sverige om man nu så gärna vill ha minusgrader ist för tvärtom? Men men.. jag är inte bitter!! När ekonomin är säkrad, (pik till svenska spel) I´m out!!!

För övrigt är nya terminen igång.. Musikteori och en ny psykologi kurs står på listan i ett par veckor framåt.. Ny kurslitteratur för drygt 600 spänn är på väg och projektledningen är godkänd iaf vet jag.. Sen om det blir g eller vg får framtiden avvisa.. Så den kan man stryka på listan.. Kognitionsvetenskapen är mer osäker.. Inte den blekaste hur det går vägen men hoppet lever iaf.. Inga nyheter är goda nyheter säger dom.. Men ja... Kanske inte alla gånger..

Våra kultingar och det nya läx är uttagna.. Inom kort kommer det stora avslöjandet och just nu är det mkt hysch hysch och förmodligen mkt tissel o tassel i olika kretsar precis som när vi blev uttagna till festerister.. Men tålamod är fiskare.. festeristens bästa vän, så den som lever får se.. ;)

Läste en artikel om ett nytt konstigt fenomen någon fått syn på natthimlen... I en annan artikel varnade någon "ufoexpert", vanliga personer för att ta kontakt med utomjordingar om man nu skulle stöta ihop med E.T på hemköp eller liknande.. De kunde nämligen vara fientliga...
Jag refererar till förmodligen den bästa utbildnings litteraturen som går att få tag på.. Kalle och Hobbe...
Här får man nämligen bekräftat att det absolut måste finnas intelligent liv där ute nånstans... Det bästa argumentet för att det faktiskt finns intelligent liv nånstans i rymden, och att dom faktiskt varit på jorden och därmed är väl medvetna om mänsklighetens existens, är väl egentligen det faktum att dom inte har försökt kontakta oss?

Eller??

Kommentarer
Postat av: Björn

Hmm vad djup han var idag...det måste vara kylan..

2010-01-25 @ 18:09:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0