Nära slutet

Det närmar sig slutet för mitt första år som student. 3 kurser avklarade och den sista tentan närmar sig oroväckande fort.. Hur är läget då... Kunde varit bättre skulle jag säga.. Har inte alls hunnit med vad jag hade behövt och ligger väääääldigt långt efter i pluggandet.. Som jag skrivit tidigare så  grundar det sig nog en del i att efter jag klarat förra tentan har jag mina 75% klarat och får csn till hösten. Och eftersom det nu är en tid då det händer galet mkt skoj utanför studierna så blir det lätt att man prioriterar bort att sitta hemma och läsa sega texter.

Förra veckan var kraftigt färgad av Sof. Sof är alltså en festival som äger rum varannat år och det är som en gigantisk fest helt enkelt i flera dar. Öltält, massa musik med orkestrar från massa platser i och utanför sverige, massor med folk och allmänt festivalande. I lördags var läx och kultingarna även med i en kortege som gick genom stan. Hade byggt upp ett växthus med en jordglob innuti samt vita huset med en rökmaskin som bolma rök. Det var alltså miljö som var temat och vi peka på usa som en stor miljöbov. Våra skapelser placerades på ett lastbilsflak med lite folk som hoppa runt i röd kroppsfärg inne i växthuset och hade det varmt pga växthuseffekten. Personligen agerade jag en isbjörn som hade ont om is. Varmt, långt och galet kul!!!!

Jaha... för dom som inte följt med på facebook så antar jag att det alltså är breaking news.
För 2 helger sen blev jag presentared för zaras mamma, hennes kille samt två syrror a la liknande ålder.
Mkt trevligt, allmänt häng, spela kubb och kort o drack öl. Riktigt gött folk och va mkt trevligt som sagt.
Förra helgen var det så dags för farsan med hans hälft och två syrror a la yngre ålder. Pricka in födelsedags helgen för den yngre av dom dessutom, så blev lite barnkalas också. Missa släkten (nån måtta får det va) men riktigt najs häng med familjen med grilla osv. god mat och dricka osv lördag. Söndag var det barnkalas som sagt. Jag och zara stod för lite uppstyrd aktivitet vid detta och fixade lite lekar för kidsen. Minstingen fyllde alltså 8 år och detta skulle firas med alla tjejkompisar i klassen+några till. Inga problem för blivande lärare som vi är så det får väl räknas som lyckat. 
Så kan det gå!!

Dags att handla lite och se över lite gyckel! Ikväll är det lååååångt gyckelmöte som gäller inför vårt skifte som går av stapeln på torsdag. Onsdag drar vi iväg och börjar förbereda för läxarnas ankomst och vi ska ha så sjukt skoj med lekar, musikal, allmänt häng, gyckel i massor osv. Så vi har en hel del o jobba med..
Gycklat lite nu senaste tiden förresten.. Fick inbjudan av ett gäng som hade hört att vi va grymma. Så i torsdags cykla vi bort till deras lilla sittning och rocka loss. Direkt efter showen var över blev vi inbjudna till deras avlutningssittning i juni. Respekt!! Desvärre är vi kraftigt desarmerade då eftersom majoriteten drar hem innan så fick tacka nej.. Men hur som helt ett bra betyg så var ju skoj:)
Ut i regnet!!!



peace out!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Länge sen...

Länge sen jag skrev nåt här på bloggen... 2 veckors vfu är avklarad. Själva vfun har varit kanon. Underbar lärare och härlig klass. Däremot resan till och från Tranås kan man klara sig utan.. bussen går 6,20 varje dag... Lagom till man börjar vakna till liv sätter man sig på ett tåg i 45 minuter.. Men men.. denna gång var det iaf en skola på gångavstånd från stationen jämfört med senast jag hade vfu i denna metropol vi kallar Tranås.

Hur som helst.. Skoj att komma ut i verkligheten lite.. Se hur det går till på riktigt..

Snart tillbaks till skolan och plugga plugga plugga.. Ligger något efter i tidschemat.. Tror att efter jag blev godkänd på senaste tentan slappnar mna av lite för mycket.. Nu har jag mina 75% och får csn till hösten oxå..


annars är det ganska full fart med allt annat oxå.. Börjar närma sig slutet som kulting oxå.. Snart dags för skiftet och vi har massor att fixa inför det som kommer bli galet bra!!! Drar iväg med läxarna och hittar på massa skoj i ett dygn. Lekar, alkohol, massa mat, gyckel i massor och bara trevlig sällskap!! Massa skoj kommer det bli!!


I torsdags var det sista vfu dagen och kravall på kvällen. Först allmänt chill ute i solen bland massa andra glada studenter innan vidare mot mellanfest hos michaela. Fullt ös och dagen efter mådde nog michas soffa sämst av alla... Iaf en bra kväll!! Sova igen missade timmar och sen var det grilla med lite glatt folk. Sol och kött, underbar kombination.

Blev en lugn kväll med film o pizza med zara o andreas! Mkt trevligt!!!!


avslutar med lite foton jag plocka från fb efter önskemål från lillebror!



En panda och en dalmatim i fredligt samspel vid ett vattenhål. Naturens under!!!


Dalatim, Karlsson på taket, Björnligan och Di Leva.. vet aldrig vad man stöter på i backarna på campus...




peace out!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


RSS 2.0