KraValentine och sabotage!!!

Den första stora festen är genomförd.. För en vecka sen satt vi i en bastu o firade att KraValentine officiellt var över och gick skitbra!! Kultingarna skötte sig utmärkt och d group gjorde även dom sitt jobb med bravur. Folk var glada o fulla. Själv stod jag i drink o shotbaren och lätt kaos emellanåt skiftades med typ en kund var 20 minut.. Mitt i största tillströmmningen krascha kassan vilket skapa lite problem.. Men hur som helst.. Kvällen var lyckad och söndagen som man trodde kanske skulle innebära romantisk dag med Zara blev fest halva dan, hemma vid 14,30-ish, pigg o glad!! 6 mars är det så dags för party nr 2. Suntrip står inför dörren och när väl den är avklarad är det inte så mkt läx kvar egentligen....

The idiots of Ryd har slagit till igen. Fattar inte vad det är för fel på folk egentligen...
Gårdagen skulle spenderas kisandes i snöstormen i Kisa. Tar oss ut till Bettan (a.k.a läxbilen) och spenderar först 45 min på att få ut bilen ur sin insnöade/inplogade postition. Upptäcker att grillen ligger på marken framför Bettan så en tjusig öppning finns rakt in i till fläkt osv blottas. Trodde först någon kört in i en snödriva eller liknande och den lossnat.. (hur den nu skulle göra det).. Men nä.... Efter att kört en kort stund börjar det lukta brännt som.. Sören.. (intressant uttryck förresten) Stannar iaf på närmsta mack för att kolla upp saken..
Nån har bänt loss grillen, lyckats öppna upp huven och sen haft skoj genom att plocka locket till oljan samt saboterat röret till luftfiltret.. FAN va kul man kan ha!!! Så kul är det att hänga i Ryd! Jävla idioter...

Ingen bra dag för Bettan igår alltså... Men nya tag.. Dagen till ära kommer lillebror upp från södern!!
Återstår att se hur vi spenderar kommande dagarna i den nya klimatkrisen vilken inte riktigt hängde med i den globala uppvärmningen...


peace out!!!!!!!!!!!!!!!

vår i sikte?? näääää...

vad har hänt sen sist....
I lördags var det kylrekord i Linkan.. ungefär -28 grader (läs -700) det var.. Dryga 65 år sen det var så kallt tydligen..
Jordens temperatur stiger, isbjörnarna drunknar osv.. Växthuseffelt i hela världen.. Bara Linköping som inte hakat på trenden..
Iaf.. Under denna rekordkyla stod vi tappra läxare ute i kylan för att ta hand om studenter som mindes tillbaka det ljuva nolle-p. Party party, med fulvinsrunda och lekar vilka då läx höll i. Kultingarna presenterades och är alltså nu äntligen officiella. Underbart!!! Så har man alltså blivit farsa på gamla dar.. så kan det gå!! Tiden går undan.. Snart tar våra barn över som läxmästeriet och vi är ett minne blott... Så kan det gå!!!

Musikteorin vars tenta avklarades i fredags- godkänt. check!!
Kognitionsvetenskaps inlämnings uppg- godkänt. check!!
Projektledning, slutbetyg. vg!! check!!
Kognitionsvetenskap tenta o slutbetyg... ???

Jävla kognitionsvetenskap... eftersom dom sackar på att ge betyg på kurser saknar jag 7,5 poäng för att nå upp i antalet poäng som behövs för csn vilket innebär att jag inte får några pengar... arrrrrrrgh..... men men... tack o lov har jag några kronor kvar på norge pengarna så än så länge överlever jag..

Var länge sen jag var så trött som jag är idag... Är inte van att gå upp tidigt... 07,22 var vi på plats på campus för att göra reklam för vår kommande kravall.. Kallt? ja.. trött? ja... lite skoj ändå? ja.. Men det känns som att man får sota för det resten av dagen.. Finns en risk att det får bli en tupplur i eftermiddag.. Kan aldrig sova mitt på dagen men idag finns det en chans.. Zara o Bönie börnie ligger däckade i soffan så får nog snart göra dom sällskap..
Sen är det dags att ta itu med lite ny kurslitteratur... eller skriva gyckel...
Den som lever får se!!:)

RSS 2.0