Grej of the day- självmål!!

Självmål!!!
Det är nånting speciellt med dom. Som gammal back har man väl själv oxå lyckats tjonga in en o annan boll som knatte. Och det är ju bara så.. inga mål blir så snygga och bollen studsar som den aldrig gör annars just vid självmål!!
Aldrig blir det så spektakulärt och extremt!!! Skadeglädje är den enda sanna glädjen sägs det!!
Och helt ärligt... å länge det inte drabbar ensjälv så är det faktiskt jävligt kul!!!!

En snabbtitt på youtube resulterade i följande lista på det mest extrema självmålen!!
*1 (I Asien får inte målvakten ta med händer eller???)
*2 (Jodå, det är allas vår kära Olof)
*3 (Ha Ha Ha HA)
*4 (Spektakulärt var det;)





Vinnaren är mer eller mindre ständigt oturförföljde Alan Smith.
Men när han inte är skadad och väl får spela så visar han att han har klass!!!
Vilken målkänsla!!!!!
Winner



peace out!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senaste newsen i en värld nära dig...

Har inte hänt sådär jätte mkt skoj att blogga om senaste dagarna.. En bidragande orsak till det lackande bloggandet beror delvis på jobb som vanligt men även på att blogg.se som skulle ha uppehåll 6 timmar blev lite längre när det tillsist blev av.. Blev först uppskjutet några gånger och sen fick dom förmodligen fler problem än väntat med uppgraderingar osv... Men men... vad har hänt.....

Natotoppmöte i Bukarest, man lyckades gömma undan alla gatubarn och andra allmänt pinsamma människor man inte vill visa upp för mäktiga gubbar från mäktiga länder så alla "oskyldigt icke-vetande" politiker är säkert nöjda med sin vistelse!! USA kommer förmodligen få sätta upp lite missiler i Polen och Tjeckien för att kunna försvara sig.
artikel: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2183042.ab
Anfall är bästa försvar eller hur brukar man säga??? Jänkarna skyller på Iran, ryssarna menar att det är en bra bit norrut som USA vill ha möjlighet att skicka en raket vid behov.. Men man förstår ju USA, istället för o skicka flera tusen amerikanska söner och döttrar in i krigets dödande käftar så spräng allt man kommer över. Skulle sen en skola sprängas istället för ett litet stall på landsbyggden så kan man alltid skylla på att syon försökte värva rubb o stubb till självmordsbombarklassen. Att man sen lite snabbt och lätt kan rikta om mot ett helt annat hot är ju bara en bonus!! Ryssland hittar väl snart en fiende i sydamerika så man kan bygga lite raketer på Kuba igen för att kunna försvara sig mot fienden...

TV4 kör stenhård reklam på sin nya helgunderhållning.. Körslaget tror jag det heter... Jag gillar musikprogram.
Men det känns inte som någon superunderhållning ärligt talat... Det tyckte jag iaf till jag fick se svt svar...
En person ska lista ut en mening eller liknande och får ta hjälp av en scout i en glaslåda som gör gester för förmedla sitt budskap och lösningen till den mystiska meningen.. Varje veckan byter man sen ut scouterna mot några andra roligare människor att trycka in i glasburen.. typ mcdonaldspersonal eller en lapplisa...
plötsligt verkar fyrans underhållning genast så mycket bättre!!!

Mariyn Manson lär inte få jobb på sjukhuset i Blekinge den närmsta framtiden..
artikel: http://www.aftonbladet.se/kvinna/article2182287.ab
Allt för mkt smink, för långa naglar eller långt hår är inte längre tillåtet när man ska ta hand om människor i behov av omedelbar hjälp.. Färgat hår, piercingar och konstig klädsel är inte heller okej för anställda. Frågan är ju sen var gränsen går för konstig klädsel.. vad är gränsvärdet på nagellängden?? Hur röda får läpparna vara??
och hur ska man kontrollera allt detta???
Visst är det viktigt med ett gott bemötande, speciellt i en miljö som ett sjukhus.. Men att ha röda läppar eller målade naglar är väl ändå att dra det lite väl långt.. Känns som man bara ber om problem..

Nu har slutligen cd skivor blivit så dyrt så t.o.m musikerna inte längre har råd att punga ut för plattorna!!!
artikel: http://www.aftonbladet.se/nojesliv/musik/article2159938.ab
6 av tio laddar ner olagligt.. men lika många vill att fildelning ska vara förbjudet.. Inte för att jag brukar skryta om mina mattekunskaper men den ekvationen går inte riktigt ihop...
Svaret på hela snacket om fildelnings vara eller inte vara är att det funkar inte med förbud.. tydligen!!!!
Enda sättet att sätta stopp på sajter som typ piratebay är att stänga ner hela internet, och då blir det istället att man sprider musik, filmer m.m. rent via sladd. typ dreamhack och andra samkomster av liksinnade Det går inte att stoppa.. Man får helt enkelt istället hitta ett sätt att tjäna pengar på fildelningen. Folk ser pengar i allting så nån smart lösning måste ju finnas!! Handlar bara om viljan!!!:D



peace out!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Varför just 1 april?????

Första april.. Dagen att luras och skoja med sina medmänniskor.
Satt och funderade just varför det är att den första april är det officiellt okej att luras???
Efter lite sökande på wikipedia i jakten på upplysningar fick jag reda på att det är ett globalt fenomen att hitta på lurigheter under just denna dag. "all fools day" som den kallas i Storbritannien, USA och Australien. I Storbritannien är det dock bara tillåtet att medvetet förvilla folk fram till 12.00 av någon andledning.. Förekommer i flera länder i Europa och världen.. I Indien var det dock igår (31 mars) som är dagen det skämtas på.

Hur som helst.. Finns flera teorier om varför det är just 1 april som gäller.. En teori är att det lever kvar sen det för länge var nyår den 25 mars. Då var det fest fram till den 1 april då festen nådde sin kulmen och sedan var över.
När man sedan flyttade nyår till 31 december (måste varit affärerna som inte ville ha så lång mellandagsrea) var det iaf några som fortsatte fira nyår som man alltid gjort... Det blev då tradition att skoja med dessa bakåtsträvare som inte ville flytta sin helgdag och detta utvecklades senare till att skoja med alla under just denna dag...

Man tror också att de första april skämten kom till Sverige i slutet av 1600-talet och gick då ut på att få människor att gå dumma ärenden, vilket ju låter jätteskoj verkligen... Den som blev utsatt för ett skämt kunde t.ex. få ett brev, mer känt som "aprilsedel"..
Det mest kända aprilskämtet är förmodligen nylånstrumpan som skulle ge färg tv eller en cd skiva i framrutan.
Finns många kul exempel att läsa om lyckade aprilskämt.. Men det är inte alla gånger som det går precis som man har tänkt sig... Efter att ha fått min törst på kunskap mättad har jag lärt mig att det inte alltid är en bra idé att skämta om pengar.. I Luxemburg lurades många av landets invånare 1973 att ta ut alla sina besparingar från sin bank vilket ledde till en allvarlig kris!! Efter det är aprilskämt förbjudna.
1999 gick en tidning i Bombay ut och berättade att Indien och Pakistan skulle få gemensam valuta, så kallad IndoPak. Kan väl själv räkna ut reaktionen bland invånarna...
Visst kan humorn i fyrans parlamentet vara bra låg ibland.. Men tidningen Babel i Irak visade sig också ligga på ganksa låg nivå... På förstasidan skrek man ut nyheten att Ryssland hotade USA med kärnvapen om man inte genast hävde samtliga FN-sanktioner..

Så ibland kan det gå lite långt....
Fanns fler exempel på roliga skämt som man får passa sig för idag:http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2163097.ab
Gick du själv på något skämt idag??? Jag har faktiskt klarat mig än så länge.. Men hittade ett som jag gjorde mot min stackars lillebror.. Han, som dom flesta andra i hans ålder, är ju ganska fast vid daton och dator spel som t.ex. World of Warcraft. Vilket gjorde detta skämt perfekt :-)
Kan säga att han blev lite skrämd till en början innan han förstod att det var ett skämt!!
http://www.gamereactor.se/nyheter/13479/%C5ldersgr%E4ns+p%E5+onlinespel/




Peace out!!!!!!!!!!!!!!!

Helsingborg, röd och blå!!!

Adama??? Razak??? Skully??? Vem blir första man att lämna HIF för ett läckert proffskontrakt?? Kanske svaret är Christoffer Andersson...fortsätter han så som han spelat sina två senaste allsvenska matcher lär han snart dra på sig extra uppmärksamhet!! artikel: http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/allsvenskan/article2163848.ab

Helsingborg klarar av sin premiärmatch riktigt bra!! Hör inte till vanligheterna och är verkligen behövligt!!
Visserligen var det mot ett förmodat bottenlag i allsvenskan, men var på "dörrmatta" och är det nån gång en nykomling är som farligast så är det i första omgången!!
Efter första matchen ser det alltså ljust ut!! Får bara hoppas att det håller i sig resten av tiden. Bosse verkar ha fått ordning på truppen och hamorni i laget. Att man dessutom börjar få lätt överflöd av grymma spelare på en del platser är ju inte heller något negativt.. Skully vet man inte riktigt var man ska göra av... Jag hade nog föredragit att spela honom som mittback. Efter Granqvist utlåning går ut blir det ett nytt mittbackspar med unga Ekstrand och Skully himself!!! Dessutom kommer möjligen Maringa tillbaka från sin utlåning till Italien, tror inte det finns någon som vet riktigt vad som händer där nere.. inte ens han själv... Men är ju oxå ett välkommet tillskott om nu inte Chansa fortsätter göra bra ifrån sig..

Svenska mästarna tungt mot Malmö. Visserligen ska man inte dömma ett lag efter första omgången och jag tror ändå det lär sluta med IFK framför MFF mot slutet.. Malmö har helt enkelt inte lika bra och bred trupp som IFK.
Norrköping-Djurgården var enda matchen jag fick möjlighet att följa några minuter iaf.. Jobbar ju som vanligt annars... Gjorde hyfsat ifrån sig det jag såg.. Märkte att dom var lite nervösa, nykomlingar mot Djurgården som ändå får ses som ett topplag och möjlig utmanare till dom ädla medaljerna. Men dom kommer snart igen!! Ska jag flytta till Linköping måste ju Norrköping klara sig kvar några år till iaf så jag kan få se lite rejäl fotboll någon gång om året iaf!! :-)

Hur som helst.. Allsvenskan är äntligen igång!!! HIF gjorde bra ifrån sig och det gör ju inte att man längtar mindre till söndag kväll... Helsingborg-HBK, kommer hösten utklassning upprepas??? Jag tror och hoppas verkligen dom håller i sitt goda spel.. Annars blir det tugnt på jobb... Lär man få höra från både personal och ungdomar..



Peace out!!!!!!!!!!!!!!!!!!


RSS 2.0