Hot doggy stile!!

Sitter i det nyskapade läx kollektivet med Zara o Björn susandes i soffan. Igår skulle innebära en lugn kväll som barnvakt med småtjejerna( Ulf o Eva skulle på bio osv så vi erbjöd oss vara barnvakt). Så blev det inte och efter det inplanerade gycklet på HG blev det ist party party. Äntligen fått använda min draught master igen och ölen flödade. Står o brummar med jämna mellanrum och påminner om resterande flytande guld som gömmer sig i dess inre!!
Gycklet tidigare under kvällen ska jag inte kommentera något mer än att vi gjorde det.. sju pers var vi som ställde oss på scen. Kraftigt desarmerade alltså.. Men verkar som publiken var nöjda så skit samma!!!

Har så slutligen fått se UP, denna lätt hypade film som rankats som bäst redan innan nån sett den ungefär...
Hur som helst.. Den var skitbra!!! Bästa pixarfilmen? ja... varför inte...

Kvällen till ära är det sista HG passet för den här terminen. Några dar kvar till csn pengar och folk har det kort om cash så förhoppningsvis relativt lugn kväll. Återstår att se!!

Kanske ska ge sig på att försöka få ihop lite käk. Nattens promenad till statoil med en glad Zara och galen hund med hot dog intag börjar ge med sig.. Sen ta sig i kast med lite kognitionsvetenskap... kankse....




peae out!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0