foto+Norge Bloggen part 22

11/11
söndag.. chillar dag som vanligt!! blött o kallt!! har snöat en hel del här igår och i fredags!! men relativt varmt fortfarande så det mesta smälter bort ganska fort... men ligger väl nån centimeter på marken iaf..



kasta vinterns första snöboll i fredags.. missade mitt mål (jan-ove) grovt dock.. lugnat sig allmänt på jobbet nu, fått ihop litet lager nu iaf så har vi lite o plocka från när det behövs!! :)
men får väl bli lite extra jobbande nästa helg o lite så som man iaf tjänar lite pengar.. fick första lönen i fredags!!! fick nästan 23 000 för dryga månadens jobb vilket man väl får vara nöjd med!! men jobbade ju väldigt mkt extra så blir nog inte liknande summor nästa lön!! så får väl börja jobba lördagar o så igen så det blir nåt av det!!
hade lite firande igår, fira lönen, lägenheten och allmänt att det var helg!!:) vågade oss på att åka ut på stan oxå. en bättre kväll jämfört med sist vi var ute!! men nån party party stad kan man väl inte skryta med att Ålesund är..

Sofia åkte till Solheim igår en sväng, det var bakar dags igen.. norska delikatesser. så jag o Dan åkte med till moa och gick en sväng på köpcentrat. fick köpt ett skärp vilket har varit i behov av länge.. behöver ett till jobbet..
alla brallor växer.. hitta lite andra bra o ha saker innan vi tog en härlig promenad hem till lägenheten. härligt härligt!
en kaffe och ett glas glenfiddich satt fint!!!

kom fram till att vi ska börja ta mer vardagliga foton, så tänkte jag lägger upp ett gäng så ni ser lite mer hur läget är här uppe!!:)

image2

The palace of skåtaberget 27c!!

image4

"utsikten"

image6
vardagsrummet

image7
the beertender!!!!

peace out

Kommentarer
Postat av: björn

Hejsan
kul att se lite bilder på er och ert casle
bra att ni skaffar riktiga däck, det behövs i höga nord
ha de alla hälsar är hos morfar nu

2007-11-11 @ 16:47:16
Postat av: Sandra

Det var ju bra det, de flesta verkar vara ganska positiva. Och dina bilder ser ju inte fel ut =) Ja det är väl bra att några skåningar håller klass i år i alla fall. Vi hade riktigt roligt, äntligen fick vi fira att säsongen är över! Men såna dagar ska man ju ha, speciellt en söndag! Ha det bra.

2007-11-11 @ 22:46:37
URL: http://froggie.blogg.se/
Postat av: thomas

Hej
Hälsa Dan att vi försökt skicka ett mail till honom.Men servern godkänner inte adressen. Vi gör ett nytt försök imorgon
Chau
Thomas

2007-11-12 @ 18:32:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0