Norge Bloggen part 20

4/11
näst sista månaden för detta året är igång..
sitter här i vår nya lägenhet, härlig känsla att ha ett eget ställe. men könns samtidigt lite konstigt att bo i någons lägenhet utan att ha träffat människan, fast antar att det känns minst lika knas för honom :)
katten som tydligen skulle vara en riktigt ute katt, bara inne en sväng på kvällen och käkar upp sig. annars ute hela natten osv..
men snarare tvärtom.. han är ute dom timmarna mitt på dagen när vi är o jobbar.. sen är han inne mesta tiden.. går ut några gånger, men bara iväg en halvtimme ungefär, sen kommer ha igen... gillar skarpt vår nya säng som vi har köpt.
köpte en sån stor uppblåsbar madrass. 1,63 bred så en stor sak.. lika hög som en vanlig säng o hur skön som helst.. vilket Sverker oxå tycker. efter mkt om och men döpte vi han till Sverker Eliasson. efter Hif´s trogna matrialförvaltare!! eftersom vi aldrig fick veta vad katten heter egentligen så fick vi komma på ett eget namn till honom..
annars har det varit fullt upp med jobb och flyttande, försökt komma i ordning...
igår var det AsFK´s sista match i tippeligan 2007. firades ordentligt efteråt att man för första gången klarat sig kvar i tippeligan. hade satt upp ett stort partytält nere på torget där det skulle firas. ungdomskorpset som marte och stine är med i skulle vara emd o servera öl. men tydligen inte nån som kunde ställa upp så jag o Dan blev tillfrågade.. en bra chans att få bjuda tillbaka lite efter allt vi har fått, och atle/grethe blev jätte glada!!
sofia hade varit med o bakat med grethe innan under dagen och sen körde hon ner oss till torget vid klockan sex.
vet inte ritkigt varför vi skulle vara där vid sex eftersom matchen inte var slut förrän kvart över åtta.. men hade ju gott om tid att förbereda oss iaf:)
kom en del folk allt eftersom men var väl mer framåt halv elva tiden som det började bli fullt där. och var väl först då som det började bli lite roligt.. innan hade det mest varit stå och titta mesta tiden och sen tappa upp en öl eller två emellanåt.. men där mot slutet när folk började komma igång så var det ganska kul faktiskt!! fullt ös!!
spelarna kom också för att hyllas. så dom kom också o köpte lite öl o så..
halv ett tackade vi för oss och drog hemmåt igen. så.. nu har man provat på hur det är att jobba i ett öltält också!!

nähä... imorrn börjar en ny vecka... tänkte ta reda på hur lång tid det tar att gå till jobbet...
dags för luftmadrassen de luxe!!

peace out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0