Norge Bloggen part 21

8/11
tjo!! idag är en bra dag!! torsdag, vilket innebär att helgen snart är här!! lönen kommer imorgon! första lönen!! spännande spännande!!! Dan har fått ett till jobb, kul för honom!! och Helsingborg knäckte ännu en på förhand övermäktig motståndare!!
Helt galet!! fick inte streamingen o funka som vi ville så missa stora delar av första halvlek.. lyssnade på radio och hörde hur Hif tog ledningen med både 1 och 2-0!! lyckades få igång skiten tillsist så fick se 2-0 målet eftersom sändningen var lite efter radion.. stackars sverker, som blir livrädd av minsta lilla ljud eller rörelse fick väl en hjärtattack när christoffer andersson satte 3-1 i andra halvlek.. helt sjukt!!! 4 poäng efter två matcher... det trodde jag faktiskt inte.. ser jävligt bra ut för framtiden!!! synd att man befinner sig sådär dryga 100 mil därifrån bara.... Wien hemma kommer bli nåt alldeles extra!! oj oj oj... vinst där oxå så är vi fan vidare!!!!

annars då... Dan har fixat ett till jobb.. eller ska testa på det iaf. lämnade ju ett cv till grethe som hon lämnade vidare till sin chef, var tydligen nåt ställe som behövde folk... så ringde chefen typ igår o ville ha ett möte.. är alltså på ett typ boende för handikappade som jag förstod det.. 12 lägenheter med vuxna personer med olika handikapp... så kan säkert va nice!! gällde varannan helg och överigt så mkt han ville!! dom va i kraftigt behov av folk tydligen... så alltid nice med axtra cash.. vi gör ju inte så mkt av nytta ändå på kvällar helger så varför inte...
men skulle nog bara testa på det lite till en början iaf...

kollade på vädret i morse... varning för halka skylten kommer allt närmre och närmre ålesund på kartan... jag o Dan tog en sväng till Däckspecialisten i förrgår.. kolla lite priser vad däck skulle gå på... grejen är ju att här uppe kör man inte gamla billiga skitdäck.. nya märkesdäck som gäller!! e väl lite annat vinterväder här uppe när man ska ta sig nånstans jämfört med södra sverige... som när vi åkte i fjällen med klassen.. hade hyrt bil på shell i laholm... gick sådär med dom däcken som satt på den bilen... vägen svängde, men det gjorde inte bilen så att säga... så kommer få lägga ut dryga 4000 på nya däck. men inte så jätte farligt ändå.. får ju vad man betalar för så att säga...

jobbet rullar som vanligt!! chefen jostein har varit på kurs/utbildning nu några dar så andra chefen jan-espen har varit högsta hönset!! dunder skön snubbe!! kommer riktigt bra överens!! går mest runt o glider, eller rättare sagt glider mest runt i trucken. skämtar hela tiden!! ritkgit skön cool gubbe!!
har efter flera turer nu hittat bästa vägen att gå till jobbet oxå så slipper lägga massa pengar på bussen!! tar typ 20 min att gå dit, lite längre att gå hem eftersom det då är uppförsbacke typ hela tiden.. men har åkt med Dan hem nu några ggr. funkar bra med tiderna, han slutar ju efter halv fyra så är på br. sunde lagom till innan fyra.. så slipper gå hem i regn o rusk iaf :)
nähä.. sista jobbe dagen imorrn!! får väl se om det blir nåt på lördag.. man vet aldrig!!
be en bön till fotbollsgudarna att Henke stannar nästa säsong och get some sleep!!!

peace out

Kommentarer
Postat av: Sandra

Tar verkligen emot att säga att det var liiiite kul att Helsingborg vann idag! Trivs du bra i Norge? Ha det bra!

2007-11-08 @ 23:54:03
URL: http://froggie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0