Norge Bloggen part 13

Sjukt jävla trött idag... hade faktiskt ganksa god lust att råka försova mig nån timme.. men nej!!! inge sånt här inte!!
upp o hoppa och iväg till frigoliten!!! kom samtidigt som jakob. blev fundersam direkt eftersom han inte hade jobbkläderna på sig, han berättade att ägaren till lägenheten dom bor i just nu kom och knackade på igår..
han berättade att det hade blivit en dubbelbokning och dom var tvungna att flytta ut, senast onsdag..
så han kunde inte jobba eftersom dom var tvungna att hitta nånstans att bo!!
han försvann iväg och jag satte igång att limma RE 45, innv. hj. 90' som dom kallas... rullade på som vanligt... inget ovanligt idag heller... Jakob kom tillbaka efter klockan ett.. lyckats skjuta fram utflyttningen till måndag.. så dom har ju ganksa jobbig sits... vet inte hur dom ska göra.....
under eftermiddags rasten var det stenhårt snack om lägenheter och söka boende.. flera andra som oxå sökte boende. men ingen som hittar nåt dock.. ägaren som kastar ut jakob och hans polare sa att det berodde på att dom var svenskar... svenskar har inte så bra rykte i denna stan när det gäller boende tror jag... många som bott här innan som inte har skött sig ritkigt om man säger... så förstört för alla andra tyvärr...

jobbade kvar 1,5 timme, hade väldigt mkt som behövdes fixas.. sen bar det av hemmåt till "the palace"
Dan hade sett två lägenheter i avisen som han hade ringt på.. en visning på torsdag och en som skulle höra av sig under kvällen efter att det varit någon o tittat på den..
fixa lite mat i form av nudlar och wook. nästan ätit klart när killen ringde Dan och sa att dom som varit o tittat inte hade bestämt sig än.. men eftersom det var först till kvarn som gällde så var vi välkomna att komma och titta..
sagt och gjort. leta upp var det låg på nätet och kasta oss in i bilen! hade lite problem att hitta rätt men tillsist lyckades vi lokalisera stället!! ganska så centralt med ca 2 min promenad ner till alla uteställen här i stan.Fin liten lägenhet, ny renovarad och möblerat med nya fina möbler. undrade om vi skulle bo där alla tre, och det var då jag tänkte att "fan oxå, nu rökt denna oxå". alla andra vi varit hos har typ blivit chockade att vi ska bo alla tre i samma lägenhet!! men han här killen och hans tjej som oxå var med sa bara, "tre pers?? kommer ju bli ganska trångt!! fast det är ju inte vårt problem liksom, upp till er ju" äntligen en människa utan massa fördommar och onödigt tänkande!!! fan, dom får ju sina pengar i vilket fall!! så länge dom får sina pengar och vi inte krashar stället är dom nöjda liksom...
6200 i månaden+ström, en månad i dep. dom andra som varit och tittat hade inte hört av sig, så vi slog till!!!!
Han skulle fixa lite mer där, skulle sätta in ett bord till, sätta upp lister och lite sånt. men från måndag räknade han med att det var fritt fram att flytta in!!! Så det känns sjukt bra ärligt talat!!!
ÄNTLIGEN ett eget ställe!!!!!


peace out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0