Norge Bloggen part 18

28/10
vaknade imorse och upptäckte efter en stund att det visst var inatt som man skulle ställa tillbaka klockan.. hade vi helt missat.. brukar ju läsa om det typ överallt men har inte hört ett ord.. tur jag inte skulle jobba idag :)
blev extra jobb igår iaf.. började vid tio och drog hem igen vid fyra så var en ganksa lagom lång dag.. strax innan fyra kom chefen och sa "nu struntar vi i det här och åker hem och super oss fulla istället!!" gillar han mer och mer min chef :) riktigt skön gubbe!! han ville först att vi skulle jobba några timmar i förmiddags. men sa faktiskt att jag inte kunde.. jävligt skönt att va ledig en hel dag faktiskt :)
vi blev faktiskt lite nervösa innan idag.. gick och väntade på att gubben med lägenheten skulle ringa. men vi hörde inte av honom.. försökte ringa han flera gånger men fick inget svar.. blev lite oroliga att han hade ångrat sig, men innan ikväll så ringde han tack och lov:) allt var okej!! han skulle kopiera kontraktet på jobbet imorrn och senare ska vi ses och skriva på papper! sen är det fritt fram för inflyttning!! desvärre så jobbar jag eftermiddag/kväll denna veckan så kan inte följa med.. och senast när det var visning var jag ju inte heller med, då samlade jag kraft för kommande nattarbete:) så kommer hyra en lägenhet som jag inte ens har sett... men får väl lite på mina kära resekamrater:)

snubben från chile på jobbet har nog slutat... han försvann tydligen bara i torsdags eftermiddag och kom sen inte alls i fredags.. så han är inte välkommen tillbaka.. kommit en ny snubbe!! han ser precis ut som Ronny, i Ronny och Ragge!! raggar looken med polisonger o allt!! bodde i sundsvall innan men kommer längre uppifrån tydligen.. riktig norrlänning!! verkar ganska schysst!!!

annars då... helsingborg krossade hbk på olympia idag!! kul att dom spelar bra ibland iaf.. synd denna matchen inte var premiären av allsvenskan istället för avslutningen... förstår mig fan inte på det laget... spöar heerenveen hemma och fullkommligt krossar hbk som för inte så länge sen var med i guld snacket.. men emellan blir dom fullkommligt utspelade och förnedrade av gefle!! hur fan går det ihop!! razak fick dela segern i skytteligan iaf vilket ju va skoj!! synd han inte fick sätta en balja till iaf så han fick stå som ensam vinnare iaf!! men men!!
henkes sista allsvenska match?? kanske... finns en risk.. men måste nog erkänna att hade Hif stått som vinnare idag och firat sm-guld hade han garanterat inte lirat allsvensk fotboll nästa säsong!! hoppet lever nu till att Henke är en vinnare!! han har ju minst 1-2 år kvar i allsvenskan och han har ju fortfarande inte vunnit det där sm-guldet...
kärnan får köra operation Jordan, så han övertalar farsan att spela en säsong till!! och nu har han ju fått uppleva, iaf under nån match vilken kapacitet som finns i laget!! så.. hoppas hoppas hoppas!!!

bp åkte ut på sämre målskillnad efter att ha tvålat dit djurgården borta som slogs om sm guldet medan bp redan tänker på superettan!! fotbollen är taskig ibland...
pontus wernblom firar guldet i wisemen t-shirt!! ser man vilken inverkan firmorna har på spelare och klubb.. helt sjukt... det är där stor del av makten ligger... nån spelare som inte vill skriva kontrakt.. firman snackar med han och sen är han helt lugn med att sänka sin lön!! en klubb stänger av ett gäng åskådare som varit stökiga, men efter ett samtal så tänker klubbledningen om och drar tillbaka avstängningen...
men men... ifk fick så guldet tillsist... hade väl hellre sett kalmar som vinnare, men antar att ifk är värdiga vinnare..
fast.. hellre ifk än många andra lag... typ djurgården.. malmö... elfsborg... aik...
så bara gratulera göteborg.. tar nya tag!! lira lite uefa cup matcher. sen e det bara en lång jävla vinter innan det är dags för vägen mot sm-guld 2008!!!!

peace out

Kommentarer
Postat av: Björn

Kör på bara, raka rör!! Du verkar trivas bättre och bättre, skönt att höra. Håll dig undan från nedfallande saker bara.

2007-10-29 @ 23:12:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0