Norge Bloggen part 9

jaha... vi fick inte lägenheten tyvärr... så blir kvar här ett tag till som det verkar... dåligt med lägenheter i allmänhet just nu... atle, grethe o anette ska ner på stugan nästa veckan eftersom det är höstlov här då. så tror nästan dom för första gången tycker det är lite skönt att vi hänger här så det finns nån som ser efter huset, hunden o tvillingarna:)

Jobbet rullar på, börjar komma in i det riktigt nu. Igår kom chefen o sa att jag tyvärr fick börja tidigt idag.. slutaa 22 o börja 8 igen.. så va lite trött i morse men inga prob!! gott o sluta vid normal tid istället:)
Börjar lära känna lite av grabbarna där oxå så det är kul. Började en ny kille idag, svensk faktiskt!! riktigt schysst sthlmare tro det eller ej.. hammarbyare så går väl an:)
kom riktigt bra överens så va skoj. han hade tydligen jobbat med att lasta av fiskebåtar innan. vad jag hört på han är jag riktigt glad att jag inte började med nåt sånt.. tjänar tydligen bra.. 200 i timmen, men måste stressa som fan annars blir du utskälld och det är riktigt tungt o slitsamt. ute vid vattnet (föga förvånande kasnke) så kallt som satan oxå. vilket gjorde att han blev ordentligt sjuk så därför slutade han och började hos oss istället.. helt jävla jobb galen dock, han siktar fan på att jobba dygnet runt.. snacka om posten som sökte folk.. "fan, skitbra! jobba förmiddag där o eftermiddag här, sen sökte dom nog personal för natten oxå".  helt galen.. men men.. schysst va han iaf..

lite annorlunda dag på jobbet idag, vilket alltid är välkommet!! sjukt ensidigt i vanliga fall.. fick börja med att såga till plattor eftersom dom var slut. så hosta väl damm efter dom halva dan sen.. men men!!
hann limma ett gäng inna chefen kalla på oss. han hade fan lyckats välta en fet full lastad pall ( IGEN). så vi fick jobbet att plocka ihop den. 2 st va det t.o.m.. välkommet dock!! va ute på gården så fick va ute i friska luften! nästan blå himmel idag oxå vilket det varit dom senaste dagarna!! helt sjukt!!!! jag som nästan vant mig av med solen...
hur som helst.. så det va nice med lite utearbete!!
efter lunch va det dags för o limma igen. satt ihop totalt 2 pallar (alltså 96 jävla feta frigolit bitar) chefen kom o fråga om det var nån av oss som kört truck förut. ingen av oss har någonsin suttit i en truck ens så svaret blev nej..
men kört bil har vi båda gjort så det va godkännt!! hoppa in o kör bort några pallar o plasta in dom så vi kan köra ut dom blev dom nya orderna från chifen! sagt o gjort!!
Kan säga att det e skit kul o köra truck!!! nästan bud på att fixa ett cert så man "får" köra!! verkar inte va så krångligt enliget en gubbe jag snacka med.. så det får det bli en funderare över.. blir klart mkt hetare på marknaden oxå om man har truckcert...

i övrigt har det väl inte hänt så mkt här... ont i händer o rygg som vanligt efter lyft o dra och hålla på, får jobba extra på lördag igen vilket ger välkomna extra pengar!! Dan och Sofia jobbar på som vanligt dom oxå! funkar bra för dom med! Dan verkar trivas kalas o dom verkar trivas kalas med honom oxå så e ju skoj!!!
Sofia funkar det bra för oxå, förutom att det är typ 2-3 timmar varje dag som hon bara sitter och inte har nåt att göra.. först tänkte jag, fan va skönt. bara sitta o chilla halva dagen.. men sen kom jag på att det kan ju inte va så skoj o känna sig obehövd på ett jobb, finns ju då en risk att chefen känner samma sak vilket ju inte är så bra...kanske....

avslutar dagens bloggande med ett stort JAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! Helsingborgs IF är så grymma!!! tyvärr så kom det när allsvenska är slut.. men men.. att nita Heerenveen med 5-1 är riktigt jävla starkt!!!!! äntligen efter att ha tappat hoppet och all fotbollsglädje gång på gång så får man glädjas och dom visar hur bra dom egentligen är!!
sen var Heerenveen riktigt dåliga, och visst var försvaret lite darrigt några gånger men FAN va skönt!!!!

peace out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0