Norge Bloggen part 4

Vi hade en ny lägenhet på gång. Fredag eftermiddag gav vi oss iväg för och se vad det va för nåt denna gången. mycket värre än senast kunde det ju inte bli.. En ganska liten sak denna gång.. bara 54 kvadratmeter..
men blev positivt överraskad. den var riktigt fin med kök, vardagsrum och sen ett valv in i ett litet rum och därifrån vidare genom ett valv till ännu ett litet rum. Perfekt för oss tänkte vi. hyran låg bara på 5300 inkl. elen så dyrt va det inte heller..
men tyvärr var det inte bara glada miner denna dag när vi fick redan på att tjejen som bott där innan tog med sig rubb o stubb. dvs spis, kyl och allting!! var lite grejer man kunde få köpa med men det var dessvärre ganska nya grejer så låg lite över vår prisklass..
vi har sänkt kraven lite eftersom det är så ovanligt med fullt möblerade lägenheter så vi nöjer oss med att det finns vitvaror. resten går ju att fixa.. blir antagligen lite billigare att hyra delvis möblerat också så pengarna vi spara där kan vi lägga en del på att skaffa de möbler vi behöver för en billig peng..
hade ett tag lite planer på att inte bry oss om det fanns vitvaror oxå för att bredda sortimenter ytterligare, då vi kanske har både spis och kyl på gång för en billig peng..
men kommit fram till att vi behöver ändå lite saker t.ex. tvättmaskin så beslutat att vi måste ha vitvaror iaf..
så sökningen efter egen bostad fortsätter allt jämt... ringde på en anna lägenhet idag som verkade kalasbra oxå.. 3 rum, stort o fint för runt 7000 i månaden. blev total dissad dock när han förstod att jag inte va "tillräckligt gammal.."bodde tydligen en del äldre folk i huset och då passade inte med tre arbetande svenskar i huset..gubbe!
hänt lite saker på jobb froten också faktiskt.. inget och sätta klackarna i taket för, men kanske nåt på gång med lite tur.... blev kontaktad av ett av alla bemanningsföretag som ville ha ett möte så ska dit på tisdag och snacka med dom..
jag ringde även ett företa som kanske behövde folk.. ska ringa på måndag igen och se om vi ska boka en tid så jag ska komma o checka läget.. återstår att se.. håller tummarna!!!

imorrn har vi lite planer på att testa på utelivet i denna stan, se vad norrmännen går för!!
peace out!!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0