Norge Bloggen part 5

Idag var det loppis nere på skolan här i närheten. typ.. dryga 50 meter från "solheim resident"...
dörrarna slogs upp kl. 11,00. 11,01 hade vi gjort vår första affär, 2 stolar och en soffa för sammnlagt 4 pers blev dagens första affär för både oss och försäljarna. var nog egentligen typ trädgårds möbler som stått på nån altan, men va i kanon fint skick och bekväma dessutom som vi slog till!! hittade även två bord som vi snabbt blev ägare till. ett som passar perfekt som soffbord och det andra ska vi ha som tv bänk! har ingen tv än men får ju ta en sak i taget :)
hade redan kvällen innan ,då vi fick en exklusiv förhandsvisning på en del grejer, spanat på en spis som vi funderade på att införskaffa fall i fall vi behövde en. 250 spänn såg vi att dom ville ha för den. "vem fan vill ha en gammal spis" tänkte vi och gick vidare för att komma tillbaka senare för att kunna sänka priset.. säg 50 spänn var för en spis är ju inte farligt.. oavsett om vi behöver den eller inte...
vi gick över till byggnaden brevid för o spana bland olika smått o gott för o se om där fanns nåt vi behövde.
mkt nöjda hade vi kvarten senare införskaffat oss en gryta, ett set bestik, o lite andra köksprylar som vi behöver. (har sen innan fått lite prylar från grethe som dom tänkte skänka till loppisen, typ tallrikar, muggar, glas m.m.)
så nu har vi nog det mesta vi behöver för o klara oss i köket iaf.
vidare runt bland elektonik, böcker, leksaker m.m. för o spana efter nya fynd. Det enda vi fann av intresse var en data väska som Dan köpte för en billig peng som han ska ha till jobbet. annars var det inte mkt att ha...
slutligen tillbaka till möblerna för att bära bort våra fynd vi gjort där..
till vår fasa upptäckte vi där att spis jäveln var såld.. det var visst nån norrbagge som oxå var i behov av en gammal spis... så det var lite synd.. hade varit ett bra klipp annars.. men men... livet går vidare!!
bar upp våra möbler till huset och stapla ihop det så gott det gick..


utekvällen blev det inget av som ni kanske förstår eftersom jag sitter här vid klockan två o skriver när jag egentligen skulle haft en öl i ena handen och en glad norska i andra.. vi tappa tiden lite granna och sen bara rann det ut i sanden tyvärr... tror alla va ganska sugna på fest annars, efter vårt uppehåll som fortfarande håller i sig.
tog ett glas vin och kollade på norska let´s dance istället.
så vi spara oss en vecka till iaf..  och med tanke på min inkomst hittils i detta landet så kanske det  är lika bra.. :)

peace out!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0