Norge Bloggen part 8

Igår var det först extra jobbande. Börjar komma in i det nu känner jag.. En av limpistolerna la av så kunde inte stå vid limmningen som jag gjort innan så fick jobba vid en större maskin istället. lite mer chill där. maskinen gör största jobbet så att säga:) så var gott o göra nåt annat och lite schysstare arbetsuppgifter!! Lånat en mp3 av anette nu så nu har jag musik om dagarna vilket oxå gör det lite lättare:)
började vid tio, kom hem igen vid innan fyra. så gansk alagom arbetsdag. och som sagt ganska allmänt chillig dag.
när man jobbar helg så bjuder stället på pizza dessutom vilket ju alltid är trevligt:)
så är ju helt okej jobb, men söker väl vidare efter nåt bätte hela tiden, får väl se vad som händer... Atle har snackat om att han kände nån byggare som behövde folk i november, men får väl se vad som händer.... funkar bra på jobbet jag har nu iaf så ingen panik!!

senare på kvällen var det så dags att testa Ålseund by night!! totala omdömmet är väl inte jätte bra kanske...
åkte in hyfsat tidigt, för o hinna reka lite tänkte vi eftersom vi inte alls visste hur länge ställen va öppet, vilket som gällde osv..
traska bort till bussen, hann precis med den!! väl inne i stan upptäckte vi att det var helt tomt.. gick runt o kolla lite ställen men typ dött överallt.. bara ett gäng polacker som förde lite liv.. snacka med en vakt och förstod då att folk går ut väldigt sent i denna stan!! typ efter ett börjar folk komma.. nåt o tänka på till nästa gång.. lååååååång förfest!! gick iaf på "Lipp" vilket är stället som gäller för folk i vår ålder. schysst ställe, mest riktiga nattklubben i stan verkar det som.. ganska mkt folk där oxå när klockan väl tickat tillräckligt långt..
ganska cool lokal men litet dansgolv dock.. upptäckte att det är oldstyle som gäller där.. lite omvänt mot sverige.. typ mest killar som är på dansgolvet.. tjejerna står runt om dansgolvet.. lite typ bjuda upp grej lr nåt...
inte så farligt dyrt heller, ligger ungefär som dom lite större ställena i Halmstad ungefär.. så positivt.. goda drinkar gjorde dom oxå..
klockan gick och det var snart dags för stängning.. vi plocka ut våra jackor, försökte hitta en taxi och med lite tur stoppa vi en som körde oss så vi slapp stå i kö i en  timme lr nåt:)
så nu kan vi Ålesunds ute ställen oxå. kasnke inte bästa festar stan, men nästa gång går vi iallafall ut i rätt tid!!:)

peace out!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0