Jag kan oxå ta 73 milj. för att inte spela....

Ljungberg blev utköpt av West Ham. Måste ha varit andledningen att han såg så nöjd ut när vi såg honom på stan häromdagen. 73 miljoner anledningar närmare bestämt.. Frågan är nu var han ska ta vägen.
Han slutade i landslaget efter EM och är nu alltså klubblös. Att han skulle återvända till allsvenskan låter tveksamt tycker jag.. Visserligen har han tillräckligt med pengar att nöja sig med en bigmac o co i lön av halmstad under en avslutning i karriären men undrar om Ljungberg inte känner att han är för bra för allsvenskan.. När han inte är skadad...
I värsta fall får han göra en Chippen och dra ihop lite mer cash till pensionen och lira nere i arabien en sväng! 115 miljoner för 4 år fick Chippen. Det är väl ungefär vad han behöver för att hålla flickvännen Oksanna på humör. Från fotbollsfru/fotomodell som lever glassigt liv i frankrike och spanien till arabien med lite annan kultur och syn på kvinnor.
Slut på korta kjolar, festande och glida runt i bilar. Den regel som man tydligen kunde rucka på var att tillåta henne gå och se Chippen när han lirar boll. Vilket annars är strängt förbjudet, så hon blir ganksa ensam som tjej på läktarna.
Ett annat annat alternativ som Ljungberg själv inte har förnekat är att lägga skorna på hyllan. Kan han istället satsa fullt ut på fest och fotomodell jobb. Skaderisken är betydligt lägre. Skulle möjligt vara att bli bländad av blixten eller få allergisk reaktion på sminket...

***********************************

HIF lirade mot Halmstad idag. Gick bokstavligt talat fullständigt åt helvete.
Jag sitter och njuter av ingången av Sveriges bäst spelande lag. 10 minuter senare ligger man under med 2-0, spelar uselt och högtalarna pumpar HBKs jävla melodier...
Makondele hade en kanonchans att reducera strax innan paus, men självklart sumpa han det.
I andra halvlek fortsatte man att spela lamt.. Man fick inte riktigt igång det härliga passningspel som man har haft senaste tiden. Bollbehandlingen var studtals bedrövlig och backlinjen var under all kritik långa stunder av matchen.
Positionsspel, vilja och självsäkerhet fattades totalt av många spelare...
Mer imponerande av HBK som kommer igen efter storförlusten i Gävle senast. Kvickt o respektlöst spel mot ett HIF som inger respekt med sitt tidigare spel och med Henrik Larsson i spetsen.
HIFs senaste  nyförvärv och ersättare till Razak, Roman Kienast övertygade inte nånstans. Springa offside några gånger var väl vad han lyckades under sin tid på plan... Att han lyckades med det var dock ganksa duktigt eftersom farten inte riktigt var något att hurra över heller... Snabb och smidig som en gnu i Alptopparna.
Publikmatchen vann väl inte överraskande Helsingborg iaf... Kvastarna gör väl lite försök med "andra sidan är ni klara" osv... problemet är väl då mest att publiken på andra sidan inte hör dom....
Alla helsingborgare blev väl lite knockade av början av matchen på plan liksom på läktaren.Kärnan höll igång men hade nästan förväntat mig mer.. Inte så mkt folk som jag trodde heller från Sundets pärla...
Men som sagt så spelade det in att det inte var Helsingborg som man är van att se..Och efter att HBK satte 3-0 efter en ny dundertabbe av försvaret, (tror det var Joel Ekstrand som missade markering totalt,) kändes det att matchen var avgjord. Visserligen tryckte Henke in reduceringen precis efter men matchen var avgjord.
En ljusning var att vi fick se Skularsson lira en tjugo minuter iaf och gjorde det bra. Blev lite bättring för di röe men var redan försent.
Sista chansen att kanske kunna knipa guldet försvann förmodligen, men tredjeplatsen är ingen ömöjlighet!!! 
Men det är bara att ta nya tag!!! Hem och slicka såren, ta en funderare vad som gick snett och vad som ska göras åt detta!! Kanske dags att dra in Skularsson på mittbacksplatsen och förhoppningsvis få lite Skullypower där bak..
Kampen fortsätter!!!!!!

***************************************

Annars är det OS som gäller numera. Har missat större delen av det dock då jag inte haft tid att titta nåt..
Men det känns lite halvljummet i vilket fall då de flesta svenska medaljhoppen inte sportar på topp direkt.. Men man vet aldrig..
Såg USA knäcka Kina i basket iaf och vilken match det var!!!! Kan inte påstå att jag är en expert på basket och har inte sett överdrivet många matcher. Men det var verkligen en fröjd!! Visst var det ganksa väntat att Kina skulle åka på stryk men USA visade iaf att man har väldigt goda chanser att ta tillbaka guldet till staterna.




Peace out!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Peace out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0