Förkyld i december

En helg hemma i söder för att fira syrran som fyllt system. 20 långa år.. Och detta skulle ju firas såklart.
Bra överaskad blev hon också eftersom jag inte var väntad på denna lilla tillställning. Trevligt sällskap, god mat och dricka resulterade också i ett lyckat kalas. Fixa nog inte dom skarpa kasten mellan norr o söder dock och förkylningen som varit på gång ett gäng dar drog igång på allvar.. Ett bakslag men men... smällar man får ta. Vad är december utan en rejäl förkylningen!!

Tågen gjorde sin plikt för en gångs skull. Allt rulla på som planerat. Inga förseningar eller inställda tåg så kom iväg och kom fram i planerad tid. Resan tillbaks till Linkan förgylldes istället av ihärdigt mörker med lite inslag av olika sorters ljusföreställningar. Ekonomin går åt helvete och krisen drabbar alla. Men när det gäller julen spelar inte det nån roll. Att tredubbla elräkningen i december gör inget. Varför skulle vi annars bosätta oss i ett land där vi under månader lever i totalt mörker? Perfekt för att slänga upp ljusslingor var de än kan sättas upp!! Även om det inte finns nånstans att slänga upp dom kan man alltid köpa eller bygga nån tomte eller nåt att kunna lysa upp trädgården med!! Plockar t.o.m in träd i huset får att kunna pynta och lysa upp våra hem!! Så satt och snörvla och hosta i några timmar i ljuset av trädgårds belysningar samtidigt som halva vagnen var fylld av trötta, fnittriga småbrudar som varit på nån gymnastiktävling eller nåt....
Men relativt smärtfritt gick det vägen!!

Har har man jagat lägenhet i månader. Och nu på tre får man två erbjudande om lyor.. Först via samma bolag som jag hyr korridorsrummet av.. vilken jag nu tackat ja till. Hänger kvar i Ryd, studentghettot. Och nu idag fråga en tjejkompis som har en riktigt fin etta nere i stan om jag ville ta över hennes lya. Hon o killen skulle flytta till en trea så den blev ledig nu. Riktigt fin med balkong o grejer.. Och hyran är på kronan exakt lika... Ligger nere i stan dock vid tågstationen så är ju en bit o ta sig till campus.. Och det är ju här uppe bland studenterna man egentligen vill bo... Så får bli kvar i Ryd ett tag till helt enkelt!!
Så kan det gå!!!



peace out!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0