Olof, Henrik och svar på tal!!

En lista över svenska spelare i premier league som lyckats bäst. Fastnar väl främst för två namn på denna listan..
Tvåa hittar vi Olof Mellberg... Här hemma i Sverige minns jag snarare att han var ifrågasatt sista svängen i Aston Villa.. Lirade högerback i klubblaget m.m. Började snackas om att han va gammal och långsam..
Men läste en artikel om just Olof Mellberg efter han drog över till Juventus o Italien.. Mannen är nära på en legend i Aston Villa. Extremt hyllad och älskad av sina fans. I sista matchen lät han dela ut 3200 tröjor med en text där han tackade supportarna för deras stöd genom åren. Och en reporter som följde just Villa hävdade att han var en av dom största profilerna i Aston Villas historia. Det är ganksa starkt för att lira i en såpass stor och historisk klubb som Aston Villa.

Nr 6 på listan är Henrik Larsson. Och visst ska han vara med. Lira ifs bara 13 matcher under knappt 3 månaders tid.. Men så som han gjorde det ska han absolut vara med på listan. Har tidigare skrivit om Henrik Larssons diverse bedrifter och antar att många av läsarna är medvetna om mina tankar runt denna man.
Men..... han börjar utmana ödet lite granna.......
Senaste ryktet nu är att han begär närmare en miljon kronor i månaden för att lira med Everton.... ekonomiska krisen slagit hårt mot mot Henke??
Visserligen vet man aldrig hur sanna dessa rykten är.. Förmodligen inte.. jag tycker det låter bra konstigt iaf... skulle Henke vilja ut i Europa behöver han väl inte göra det för pengarna??? Och hela grejen med Everton tycker jag känns lite långsökt... Kan inte förstå varför han skulle gå dit? Skulle väl va för en miljon i veckan i så fall.... Men annars?? Har väl inga direkta band med klubben... Och har bevisat att han håller i England. Fast då lira han med ett av världens bästa lag och inte nåt halvbra Everton....
Då kändes Aston Villa med Martin O´neil närmare.. Hans gamla tränare från Celtic, men är avskrivit rykte.
Nä,det stora hotet är förmodligen Feyenoord med han polare Gio van Bronckhorst som främsta värvare. Men hoppet lever att han lägger klubban på hyllan och fortsätter i HIF. Även om det börjar höjas röster om att sätta hårdare krav på honom.
Han kräver att klubben ska satsa för att kunna ta guld. Det är väl lite svårt om man då inte vet om man har Henrik Larsson i laget eller inte... Ska man köpa spelare att förbättra Henke eller ersätta Henke.. Och även om man köper loss bra spelare vet man ju inte med herr Larsson... Kankse får en ny karriär som innebandy spelare... Finns lite roliga rykten om att han ska avancera till nån av dom bättre klubbarna i ligan... Men är väl lika troligt som att han lirar i Malmö FF nästa år...
Den som lever får se!!!

Slutligen.. skrev för ett tag sen lite tankar om varför tränare i damfotboll inte får erbjudande från herrfotboll. T.ex. Umeås succetränare Andrée Jeglertz hade aldrig fått erbjudande från någon allsvensk klubb. Trots det väl snarare är spelarna än tränarna som skapar skillnaderna mellan herr och damfotboll....
Nu kommer svar på tal. Djurgården är alltså intresserade av en kombination av Zoran Lucic och just Jeglertz. Så kan det gå!!!



peace out!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Lasse

Lite taskigt av dig att lura Dif men jag är nöjd!

Sen plussa på Zoran!!! Superettan Nästa. Jippii.

Byter dom till Åkerby i maj?

2008-12-11 @ 23:18:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0