Det närmar sig.....

Nedräkning till husbyte igång på allvar.. Kontrakt underskrivna och iväglämnade.. Så snart är det uppbytning till den enorma ytan 25,2 kvadrat med en liten kokvrå.. Underbart!!! Spanjoren hade kalas i fredags.. tror han drar söderut igen efter jul så va väl lite avskedskalas med dom spanska vännerna. Visste inte attdet fanns så mkt spanjorer i Sverige över huvud taget... Helt galet....
Hann friskan till lördag så då va det party. Sista kvällen på hg detta året.
Började vid fyra hemma hos en en ex-fadder. Mkt trevligt med lite dricka, tilltuggo trevligt sällskap. Sen vidare mot hg i lagom tid för slippa långköerna... Ekonomiska krisen har slagit mot hg också tydligen så priserna låg mestadels på 20-25 spänn för en öl. Dom hade en spann i varje bar med ett gäng lappar. Nån tog en lapp o det priset blev det.  Var nere på 15 spänn ett par ggr så är ju helt okej:)
Galet mkt folk o trevligt som väntat!!

Det visuella temat är igång. Imorgon är det föreläsningar ett gäng timmar sen är min tid på campus över för i år.
På onsdag bär det av mot södern igen. Missar en examinerande lektion på fredag, men den spar jag till nästa år.. Smidigare och bra mkt billigare att dra på onsdag så att så får det bli!!!
Större delen av julklapparna fixade, hyfsad koll på sista också så är ute i ovanligt god tid för en gångs skull... Kanske beror på att med csn vänlig julklappskassa har man inte så mkt alternativ... Men men...
Ska utökas under lovet. Lite jobb blir det.. Kära Lotte som förser mig med jobbtimmar. Och lite extra kulor är ju alltid välkommet!!!

Snön börjar smälta bort här uppe så är väl grönt o fint igen lagom till julafton!!
Men då hänger jag inte uppe i norr längre!! Snart bär det av mot syderligare breddgrader!!
Ha d bra!!



peace out!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0