fest o film

26/1
jobbefest med folket från örta igår. jag, pelle och brudarna!! fullt ös! sjukt sköna människor!!
kul o träffas utan o bara snacka jobb.. sen vidare med vanliga gänget in till halmstad och festa vidare med dom..
kul kväll, men som vanligt finns det folk man bara inte pallar med... trist o säga det men tyvärr verkar det som att i vissa länder är man allmänt mer aggresiv mot omgivningen... orka bry sig... blir bara så trött....
va en kul kväll iaf!! jävla massa folk och några ansikten man inte sett på ett tag!!
jobbat 2 riktiga jobbdagar (onsdag/torsdag) gick i det stora hela jättebra!! kidsen va på gott humör större delen av tiden iaf!! så nu e man igång på riktigt:)

men men.. lite filmer värda att se:

*Juno
man fortsätter i lite samma anda som dom senaste komedierna från staterna.. samma stil som typ superbad och knocked up.. handlar om 16 åriga tjejen Juno som blir gravid med sin bästa vän, och gör ett ganska annorlunda val mot vad man kanske hade väntat sig av en 16 åring...
ingen film man sitter o asgarvar åt som det snarare fanns tillfällen till i superbad, men en lättsam lättsedd komedi som absolut bör ses!! och Ellen Page som spelar Juno är hur skön som helst!!!!


*I am legend
en ny storfilm med will smith som återigen för en ensam kamp mot onda makter i en inte alltför avlägsen framtiden.. det är hemska virus som gjort slut på jordens befolkning, läskiga zombimonster och en (som vanligt) ascool will smith.. uppfyllde kanske inte förväntningarna helt.. men en schysst rulle som klart värt o lägga nån timme på..


*Alpha Dog
en film som bygger på verkliga händelser ur Jesse James hollywoodliv,knarklangaren som blev en av världen yngsta nånsin att hamna på FBI´s most wanted list.
handlar alltså om langaren Johnny Truelove och hans gäng som via ett snedsteg blir inblandade i ett tragiskt brott. Man kidnappar en ung kille eftersom hans bror är skyldig Johnny pengar, men ingen i gänget är vana vid kidnappningar och det hela blir mkt större än vad det var tänkt... varmt rekomenderad gangsterfilm med bl.a. Justin Timberlake som är överaskande bra skådis faktiskt!! har du inte sett den borde du göra det..


*National Treasure 1 o 2
har kallats en modern Indiana Jones och det är en ganska bra beskrivning. Nicolas Cage är äventyraren som jagar mystiska skatter i nutid. och istället för att jaga i djupaste djungel är det snarare i lite mer befolkade platser skatterna gömmer sig!! spännande o rolig, plus att man lär sig lite historia. lite da vinci koden fast mer fart!!
som vanligt är ettan klart bättre än tvåan men iallafall två filmer som inte får missas!!!


slutligen en film som du inte behöver bry dig om..
*Pirates of Ghost Island
ett gäng ungdomar hämnar på en öde ö efter att deras båt sjönk under en storm. men efter att en av dem blir kidnappad förstår dom att dom inte alls är ensamma på ön.......
den absolut sämste b-rullen jag någonsin sett... såg inte klart den utan la ner efter halva filmen...
kvaliten på allting är ungefär som när man gjorde kortfilmer på skoj i skolan.. ungefär samma klass på skådisar, story, kamera o allting.. man vet inte riktigt om det är allvar eller ren parodi... hur som helst... en halvtimme jag aldrig får igen...



peace out!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Björn

Kul med lite filmtips, får väl komma ner och kolla en dag....

2008-01-29 @ 21:07:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0