Den nya generationens landskamp

Dags för träningslandskamp. Lagerbäck lovade att ge lite yngre mindre erfarna spelare chansen att få lira. Visst hade det varit skoj med fler unga från start men känns ändå som hysad balans mellan nya och gamla lirare. T.ex. Marcus Berg och Rasmus Lindgren får förtroende från start och ska bli spännande att se dom.
Det är väl ändå dom plaser som ska ersättas inom en snar framtid... Linderoth vet man inte riktigt var han ligger till med form och framtid.. rykas att han är på väg hem mot Sverige o varva ner i Elfsborg en sväng.. Daniel Andersson är heller ingen favorit från min sida så ser gärna Källström/Lindgren på mitten nån gång under matchen,
Henrik Larsson den kryptiska rackarn säger inget om fratiden, man vet verkligen aldrig var man har honom.. Länge har det lutat åt en fortsättning i HIF, vilket jag innerligen hoppas, men nu när folk börja ta det för givet att han ska fortsätta förvånader det mig inte om han parkerar hos Högaborg ist och skönlirar med dom nästa säsong... Rubrikernas man, varje sig han villd et eller inte. Hur som helst är han ju helt otrolig spelare och Lagerbäck vill säkert ha kvar han i landslaget några år till.. Tillsammans med Alexandersson, Allbäck och Lucic. Men det är dags sen länge att släppa fram yngre förmågor... Berg har gjort det riktigt bra senaste tiden och Rosenberg är också ett spännande namn.

Chippen på kanten, och får väl se hur det går där... Han är ett ganksa typiskt exempel på vad Lagerbäck taktik genererar. När han var på topp och folket ville se han ordinarie i landslaget fick han inte lira. Nu när han är mer eller mindre ordinarie i Lagerbäcks ögon är karriären minst sagt på väg utför och lattjar runt i arabien och tjänar storkovan.

Är faktiskt ovanligt förväntansfull inför denna matchen, förmodligen mest pga Lagerbäcks löfte. Lagom blandning av gammalt och nytt, visserligen mkt beroende på att en del spelare är borta pga skada eller lovad vila. Men känns som en stabil början att öppna matchen med för att sen i halvlek kasta in lite nytt blod. Helst börja redan i paus och inte sista tio minuteran som annars brukar vara fallet... Rosenberg... Stoor... och som HIFare ser jag gärna Granqvist en sväng som gjort mkt bra ifrån sig senaste tiden... Stora lovord från tränare och gjorde ett hyfsat mål för en tid sen.. Driver från egen planhalva genom motståndarlaget och avslutar med ett säkert skott i mål. Rör sig ifs som en skottskadad älg men han gör det bra!!

20,45 gäller det!!
Heja Sverige!!!!!!!!!!



peace out!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0