Henke, sir Alex och Johan!!

Henke gör succe i innebandySverige. Senaste matchen gjorde han två assist och var inte långt från göra ett mål själv. Han tystar återigen dom som ifrågasatt honom vilket inte förvånar mig. Med tanke på att det är Henke vi snackar om förväntade jag mig snarare succe än fiasko!!
Man kan undra vad Henkes succe bygger på... Är Henke ett sådant fenomen och begåvning att han kan lira på hög nivå i de flesta bollsporter? Visserligen har han spelat innebandy många år och va duktig på det innan han satsa helhjärtat på fotbollen, men är svensk innebandy (som väl ändå är hyfsat bra internationellt sett) såpass dålig att en fotbollsspelare på 37 år kan komma in efter nån veckas träning och göra det riktigt bra???
Och visst, Henke är Henke och han gör precis som han vill efter vad han har gjort för Helsingborg och svensk fotboll. Och ur Helsingborgs synpunkt har man nog inga problem (förutom skaderisken) att Henke lirar innebandy istället för fotboll i januari och en bit framåt.. Så länge han spelar i HIF nästa säsong får han nog göra mer eller mindre som han vill. Men landslaget är en annan grej... Som lagkapten känns det fel att plötsligt börja lira innebandy.... Känns inte riktigt rätt att som lagkapten och det ansvar och förebild man då har byta sport... Han riskerar sin plats i landslaget.. Men ärligt talat tror jag inte han bryr sig överdrivet mycket.. Han har själv sagt att han lirar så länge dom vill ha honom.. Då gör han som han känner för på hans villkor, vill man då inte ha honom så är det upp till dom...
Wegerup är inne på samma grej.. Man vill ställa krav på Henke och "tvinga" honom träna fotboll. Men Henke som varit med så länge är som sagt tydlig på den punkten. Ingen tvingar honom till någonting, ingen kan påverka honom om något sådant beslut ialla fall inte media.. Han gör allt på sina villkor och som han känner för det. Vill sen inte landslagsledningen ha honom för att han inte tränar världens längsta försäsong tror jag han skiter fullständigt i!!!

Sir Alex Ferguson har inga planer på att sluta som tränare för Man United än. Han säger själv att hälsan är det som kan stoppa honom men annars öppnar han för iaf 3 år till som tränare för United. När han passerar 70 år strecket är det nog, men har några år kvar till dess. Intressant och se hur det blir dagen Sir Alex slutar... Han har ju styrt United i typ 22 år eller vad det är... och man tycker Lagerbäck har varit med länge.... Vem ska kunna fylla Sir Alex skor som tränare för en av världens största klubbar? Samtidigt råsatsar city... Finns risken att United inte längre är bäst i Manchester om några år??

Johan Elmander har äntligen kommit igång i Bolton. Tre mål på de senaste 2 matcherna talar sitt tydliga språk. Han har ju haft det galet tugnt med skador och x antal brända chanser.. Men nu äntligen har det kankse lossnat?!?!
Synd om Berg o Rosenberg dock... Kommer Elmander igång rejält och är på topp lagom till att Lagerbäck petar Henke för han lirar innebandy i januari börjar väl nästa era av bänknötande för Berg/Rosenberg.



peace out!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0