Bredband, Idol, palm och porrfilm...

En artikel om Torbjörn som inte kan använda sitt bredband när det är kasst väder?!?!?
Teknikens underbara värld vi lever i. Känns som ett galet i-landsproblem i jämförelse med annat som händer i världen.. Men visst är det irriterande.. Hemma i södern hade vi säkert nåt liknande problem.. Det la bara av plötsligt av någon anledning, då fick man starta om hela alltet och hoppas på att det funka igen... Tekniken går ständigt frammåt, men kvaliten hänger inte riktigt med... Hellre lite mer långsamt bredband som funkar alltid än ett snabbt som bara funkar när det är sol och då man egentligen borde vara utomhus.... Känns som det finns liknande problem inom dom flesta teknikprylar.. T.ex. mobiltelefoner.. Dom kan pressa in hur jävla mkt som helst i dom.. Men att få iaf 90% att funka som dom ska från början till slut verkar vara ett omöjligt problem...

Idol måste va det enda programmet så får mindre tittare ju längre säsongen går.. Har inga siffror på detta men det känns som att det inte är helt omöjligt... Hela iden känns död.. Hur många säsonger är man uppe i??? Alldeles för många iaf..
Och det känns som att alla tittar första rundan, kankse ser nån man känner igen och hur mkt folk ändå gnäller på att juryn är elak vill man ändå se det. Och är inte juryn elaka för dom gnäll för att dom är för snälla.... Inte lätt och va tv tittare i Sverige..
Jag tycker man borde göra ett utbyte av många tv program i dagens läge.. Dra in alla halvdana framkrampande tävlingsprogram och kör gamla klassiker som funkar. Ge tillbaka typ... fångarna på fortet.. det kommer mera..... sikta mot stjärnorna... stadskampen osv...
Man har börjat köra lite klassiker typ robinsson och snacka om nyheter. Intresset för robinsson är ju enormt med hur mkt folk som helst som söker deltagarplatserna. Snacka om nyheter är en dålig uppdaterad variant.. I just snacka om  nyheter läggs det ifs ganksa storvikt vid att nyheterna man snackar om är hyfsat aktuella.. Men annars är ju lite gamla klassiker som repriser aldrig fel.. Varför inte en serie som tar en tillbaka till gammal kvalitativ underhållnig?? Plocka ut det bästa av dom största programmen..
T.ex. Parlamentet hade ju mått bra av blanda med lite gamla avsnitt där det var rikigt humor och inte bara sex skämt och personangrepp i varannan mening...
Kan ju hoppas att SVT tar sitt förnuft till fånga och låter Richard Palm vara kvar där han hör hemma. Oddsen talar iaf för honom.. Folk säger ifrån och stöttar Palm. Och självklart vill vi ha Richard kvar!!! Fan ska han göra på nattskiftet???
Denna underbara människa som försätter sig i lite pinsamma situationer titt som tätt. Behövs lite humor även inom nyheterna!!!

Det bästa sponsoravtalet nånsin har FC Köpenhamn fixat enligt danska tidningar. Visseligen lär det inte vara sant o dementeras av spelare, men det känns som att är det nånstans det ska hända så är det i Danmark. Ett porrföretag som sponsrar laget och ger spelarna två filmer vid vinst för god arbetsinsats. Hade väl varit nåt att locka spelare till klubben med!! Kankse borde vara mer sånt inom fotbollen.. inte bara massa pengar utan mer faktiska saker.. Känns på nåt sätt att, ja kankse inte en porrfilm, men typ samla ihop till en bil eller nåt kan locka ur vissa spelare att göra det där lilla extra.. Kan liknas vid småkids som säljer jultidningar.. Ju bättre du gör det, ju bättre belönad blir du!!!!



peace out!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0