Nyhetstorka... eller???

Inlägg 100 resulterar i en genomgång på aftonbladet över vad som hänt i helgen... Inte den mest händelserika helgen i historien men va fan...
Väder, pirater och otrohet är väl alltid klassiska samtalsämnen???

Snöstorm över hela Sverige mer eller mindre.. Här i Linköping är vi iaf än så länge fria från denna hemska upplevelse. Mer eller mindre hela vägen ner till Kalmar var det mer eller mindre snö längs rälsen. Snacka med en tjejkompis som var uppe i sthlm under helgen som snacka om typ samma grej åt det hållet. Varje vinter kommer man fram till samma fråga... Hur fan kunde vi bosätta oss här uppe?? Iallafall när man snackar vinter.. Borde köra en tillfällig maldiverna.. Flytta Sverige vinterhalvåret söderut.. Typ utbytesstudenter fast man tar det steget längre... Utbytesländer. Vi får värme, nåt land i söder får uppleva Sverige, snö, dalahästar, köttbullar osv.. Ombyte förnöjer!!

Piraterna rövar vidare utanför Somalia. Höjs allt mer röster om kraftag mot piraterna och striderna är snart på gång på allvar när islamister i landet drar mot kusten o fartyget. Tycker det är lite mysko att oljebolag med så enorma resurser inte kan skydda sig bättre mot sånt.. Vet inte exakt hur dessa kapningar går till.. Men känns väl inte som att dessa pirater har de största tillgångarna.. Såg nån bild av några pirater som i en roddbåt (!) paddla ut mot en gigantisk tanker.. Så mkt folk som går under för de svarta guldet.. Krig osv osv... Borde inte dessa giriga företag inte bara kunna anställa lite vakter eller liknande som har i uppdrag att skydda båtarna?? Tror inte det skulle bli nån gigantisk nyhet i världen om dom skulle slå ut några pirater direkt.. Är ju inte nåt som kommit på tapeten bara nu heller vad man har läst.... Men men..  Finns väl nån bra anledning för det oxå..

Inte bara företag och myndigheter övervakar sina anställda.. Även privatpersoner övervakar sina nära o kära. Det är inga problem att med dagens teknik hålla koll på vad ens närmaste har för sig. Möjligheterna är nära på oändliga åt alla håll nuförtiden. Det som en använder för att hitta på fuffens övervakar den andra för att sen avslöja den första.
Tiden med ärligt förtroende är förbi??? Visserligen är det bra att otrogna äkta hälfter osv avslöjas, men vad hände med hela lita på varandra grejen?? Att i ett förhållande gå bakom ryggen på den man påstår sig älska genom att vara otrogen är riktigt illa... Men att samtidigt gå bakom ryggen på den man påstår sig älska och övervaka varenda steg är inte långt från glocalnet lågt heller.. Som  tjejen i artiklen erfarde blev det snarare en otrogen roll att leva upp till. Och maken fick så vad han ville. Hon va otrogen och han fick veta det. Åt vilket håll den än lutar känns det inte som något förhållande att bygga på..
Sånt e livet på en pinne!!!



peace out!!!!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: greger

gillar att AB har stängt av kommentatorsfunktionen i artikeln som handlar om kvinnors övervakande, fast det är ju aftonbladet.

Det är ju styrt av Sosse-feminister som har PMS 24/7

2008-11-24 @ 01:23:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0