Linköpingbloggen del 11

Så var det gjort, första tentan är inlämnad. Nu är det bara vänta och hoppas.
Men innan dess är det såklart firande att tentan faktiskt är över!!! Efter inlämning drog vi ner på stan, utöka öl förrådet. Så nu är man på rätt sida igen!!! Lite sista kvällen med klassen för denna kursen som gäller ikväll.
Men det började alltså förra torsdagen. Så tillslut när lektionen led mot sitt slut delade vår tutor ut frågorna som hela tentan skulle bygga på. Läste kvickt igenom och förstod att det skulle bli knepigt... mkt knepigt!!! Bara genom att tänka efter hur mkt vi har läst och få med stora delar av detta på 8 a4....
fyra frågor, 8 sidor.. enkel matte 2 sidor per fråga.... och när frågorna då är t.ex. redogör för skolans utveckling de senaste 150 åren och diskutera hur detta har påverkat lärare och elever.... hmmm......... Skrev en a4 och upptäckte att jag hade "bara" 100 år kvar att skriva om... jaja... en veckas hårt arbet (från o till) resulterade så i en färdigställd uppsats..
Några veckors väntande och så får man veta om det blir första godkänt eller första omtenta.....

Har fått ett nytt favorit program. Är annars inte jätte mkt för bil program, men top gear är sjukt bra!! och kul..... bästa programledarna sen Peter Settman!!

Boka biljett hem framåt jul idag. Lika bra när priserna är relativt låga..  väljer man rätt dag o åka oxå så halveras priset nära på så kom undan bra mkt billigare än förväntat.. får vänta nära en timme vid en mellanlandning, men med tanke på att det är sj jag ska åka med så gäller det o ha lite marginaler så kanske får åka tåg hela vägen denna gången...

så nu är det lite chilla o samla kraft för laga lite mat.. sen bär det av till en kille i klassen.. nånstans här i ryd.... slutstation lär bli hg som vanligt.. så kan bli en bra kväll!!! annars är det nya tag imorrn, lärarkväll på...... just det!!!! HG!!!!!



peace out!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Kommentarer
Postat av: Björn

så var tentan inne......har ju förmånen av att "koorekturläst" den, och det ska säkert gå bra. Du har jobbat för det..väl värd "frihelg"

2008-10-25 @ 20:11:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0