Linköpingbloggen del10

En ny vecka är igång, förra rulla på extramt kvickt... Vet inte riktigt vart den tog vägen, drog igång med pluggandet igen efter VFU. Vänliga som dom är är det minst sagt fullt ös. Har väl haft runda slängar 130-150 sidor till varannan dag o läsa. Lägg till där lite data info, nån föreläsning och grupparbete där vi ska dra ihop en rapport på 5-6 sidor i rapportform där vi redovisar våra intervjuer från vfu, länkar ihop med litteratur osv osv osv....
Våra fantastiskt tjusiga overaller kom denna veckan. Min hade inte kommit då jag beställde nån vecka försent.. Men kommer långt med ett leende så fick en röd jobboverall iaf!! Sen var det hem till lyan o pimpa loss. Svarta revärer, namn och lite märken är det som gäller för vara rätt!! Palla sy när det finns lim, hälften på overall o hälften på händerna. Nån timme senare var revärer på, samt övriga detaljer. På torsdag är det så dags att inviga våra tjusiga skapelser med lekar, tävlingar o allmän fest. Får se vad dom har hittat på... grejen är att man får inte tvätta overallen (enda godkända är dusch med overall på)
och tanken är ju att den ska vara så skitig som möjligt. Så blir väl gyttjebrottning, rulla i hundmat och liknande aktivitetersom gäller på torsdag!!!
Men några dar kvar till den tillställningen så tänkte dra upp lite foto från tidigare tillställningar!!

Nolle grupp Tabasco!!! Kristoffer o Andreas nere till vänster som jag spenderar en del tid med här uppe... filmkvällarna lever kvar från livet i söder.
Munchen Hoben!! Evelina, Hanna, Josefina, Helena o Kiddist. Galen fest, stora glas!!
Stooooooora glas!!! och långbord så klart!!
Förkalas i solen innan tacokväll.
Viva la Mexico. Mexicana skäggen var såklart ett måste. Jossan, myself o Malin
Inför sista middagen som nollan. Fint ska det va!! Caroline blev min bordsdam.
Så här pigga var vi kl. 7 på morgonen ännu en gång på väg mot metropolen Tranås!!! Peter, Joel och Elin.
Faddertackför våra härliga faddrar. Lottie, Emil, Jesper (även han från södra halland nånstans..) Amanda o Helene. Tema för kvällen var barnkals. Några timmar senare fick vi släpa hem 2 faddrar. varav den ena i en kundvagn.. kort o gott en mkt lyckad kväll!!!

En kort vandring bland folket här uppe!!
Ha det fint där i landet!!!



peace out!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Björn

Hmm vilka skolfoton det finns nu för tiden....

2008-10-12 @ 12:42:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0