Ding ding värld!!!

Ekonomin i världen går åt helvete. Livsbesparingar går upp i rök åt höger och vänster. Värsta ekonomiska krisen nånsin osv osv.. Samtidigt svänger det åt andra håll som vanligt i en ding ding värld som vi lever i. Bon Jovi stäms för plagiat. En musiker i Boston som skrev en hyllnings låt till sitt favorit lag Boston Red Sox anklagar BJ för att helt enkelt kopierat hans låt. Love this team av Boston musikern blev I love this town med allas vår Jon Bon Jovi. Men man gör det enkelt för sig. Tänker sig ett skadestånd på 720 000 spänn per skiva som sålts med låten. Med tanke på att det sålts närmare 4 miljoner skivor med den aktuella låten med på listan hamnar notan på närmare 2900 mljarder. Kan bli tungt för BJ.
En gladare rik människa är förmodligen Richard Garriott. Varför ta en sista minuten till Thailand för ett gäng tusenlappar när man kan punga ut 215 miljoner och pysa ut i rymden. Turista i rymden... slipper jobbiga försäljare och sand i maten iaf... Kan dock bara hålla med Bamses farmor som så klokt uttryckte sig nåt sånt här:
Varför ge sig ut i rymden till andra planeter när vi inte kan ta hand om vår egen??  Bra sagt Farmor!!!!

Slutligen får så den "kända artisten" möta rättvisan.
I vanliga fall när pressen skriver om nån fotbollstjärna som åkt dit för rattfylla eller svensk superartist som skattefuskar gäller det en avbytare i superettan eller basisten i Arna-Kurt-Gunnars orkester och åt det hållet...
Men rykten gör faktiskt gällande att i detta fall gäller Papa Dee. Den annars slappa, coola snubben som glider runt o jazzar sköna låtar visade en annan sida. Spöar man sin fru sådär är det nåt galet.. Säger att han inte ville skada henne utan bara få in henne i lägenheten. Kanske inte bästa valet att dra henne upp för trapporna i håret i så fall... Alla har vi mörka sidor, och vissa mörkare än andra. Ding ding värld var det!!!!


Personligen sitter jag o samlar kraft för att dra mig ut i köket och flambera ihop nåt o äta... Väntar även in en kommande rapport från några klasskamrater, vilken jag ska analysera, reflektera över och kommentera... lite "-era" grejer o göra idag alltså. I väntan på kommande krafter o rapporter spenderar jag min tid med att kolla på national treasure 2. Vilket alltid väcker funderingar och lustar på mysterium och hemligheter i historien.. Visste ni t.ex. att Sverige än idag ligger i krig???
Trettioårig kriget höll ju igång som man kan gissa 30 år. Efteråt skulle fredsavtal undertecknas åt höger och vänster. San Marinos man till detta uppdrag hade inte fått lön på flera månader, vilket reuslterade i att han innan han skrev under fredsavtal med Sverige helt enkelt la ner skiten och åkte hem. Visst var San Marino inte dunder aktiva i kriget osv osv.. Men rent juridiskt blev alltså aldrig något fredsavtal undertecknat mellan de båda parterna.
Så kan det gå!!




peace out!!!!!!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Emma

Bamses farmor är verkligen klippa, vad kan man inte bota med lite pannkakor? :D Hemtenta? Kanske borde steka pannkakor :-O Bo högst uppe på ett berg är ju helt okej det också....jäklar vilken kondition hon måste ha som knatar upp och ner för berget...hm det är kankse därför hon inte kommer ner så ofta...hmm skolans utveckling de senaste 150 åren var det ja.

2008-10-17 @ 10:54:09
URL: http://skruttens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0