KraValentin!!

Så var första kravallen avklarad som arbetare. En lång helg med ganksa fullt upp.... Började i fredags med lite grupparbete och seminarium i skolan. Hem till lyan och en timme senare körde vi general repetition på våra gyckel som vi skulle sjunga för läx.. Över till en annan lya där läxarna höll till. Lite små förfest med lite dricka och trevligt sällskap. En massa gyckel blev det sen. Först körde vi våra 8 som är såpass klara att man kan uppträda med dom.. Läx gjorde sen en rejäl genomgång av sin repetoar och levererade en mängd underbara gyckel. Vidare mot HG där det var kärlekstema dagen innan KraValentine till ära. Lite livemusik och lite glada människor överallt så va helt okej!!! Drog mig hem ganska tidigt då jag visste att morgondagen skulle bli både tidig och lång..

Klockan 10 anländer jag o andreas till korallen, byggnaden på campus där alla kravaller äger rum..
I overall (älskar att ha overall) och tjusig kravalentine t-shirt fixa och dona vi sen hela gänget med att få i ordning.. Väggarna dekorerades med hjärtan i alla möjliga storlekar och ett par hundra ballongen blåstes upp för vårt ballongregn som skulle ske senare under kvällen.. Soffor och bord plockades undan. Barer, ställningar för garderob osv osv plockades fram.
Kvällen drog igång vid 22 och efter lite genomgångar av olika slag m.m. var det bara besökarna som fattades.
Mitt första pass på det roterande schemat var en ölbar vid dansgolvet... Vi sålde en öl på en timme.... Inget jätte tryck alltså..
Men fick besök av massa fulla lärarkollegor som var glada och roliga.. som vanligt!!
Nästa pass var att sitta och vakta en korridor så det inte sprang massa folk där och gjorde dumheter.. Inte heller det roligaste passet.. men måste göras. En väldigt lugn start på kvällen alltså!!
Sen jävlar blev det fart. Upp i entren och ta emot folk.. Första 30 min var en ständig ström av folk som skulle in och många hade väldigt svårt att förstå att i utbyte mot att vi tar biljetten får dom en stämpel.. Dom tyckte nog det var väldans fina biljetter som absolut inte skulle kastas!!! Kallt som fan va det också!! Usch!!!
Men fick upp värmen igen när jag sen hjälpe en kille i vårt tillfälliga kapell som upprättats. Där fick folk mot en mindre betalning ett vackert bröllopsfoto taget och även ett certifikat vilket intygade att nu faktiskt var gifta. Väldigt kul men fulla människor kan vara lite jobbiga... O inget ont om utbytesstudenter men att försöka få ett gäng fulla utbytesttudenter som tvunget ska försöka sluddra på svenska fast dom inte kan språket ens när dom är nyktra att förstå turtagning och betalning är inte alltid helt lätt.. Men alla var väldigt glada o trevliga så det va skoj!

Slutligen upp i gaderoben.. Ganska fullt upp där med när alla ska gå hem samtidigt och vill ha jackor samtidigt. Men dom hade planerat det väldigt bra och det gick ovanligt smidigt!! Problemet då var ju att hjärnan inte alltid hängde med så det hände ju att från man tog en lapp av någon och gick i hämta ut jackan glömde man vem man tagit lappen av... Får man gå tillbaka till ungefär där man tog lappen och hoppas nån sträcker efter sin jacka.. Näste problem är då fulla människor som inte känner igen sin jacka eller t.ex. får för sig att gå en sväng efter man lämnat lappen..

Kommentarer
Postat av: Sabina Delanie

VERY NICE BLOG :)



Many hugs Delanie!!!

2009-03-06 @ 00:26:18
URL: http://sabinadurebrandt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0