Uppgivenheten skapar tvångstankar.....

okej... så att man inte va lite stressad annars av allt som händer här uppe men så drar HIF igång o börjar krångla....
alvaro santos... gud kallad av många Helsingborgare, löser sig från sitt egna kontrakt... Man med sån klubbkänsla som inte många fotbollsspelare har.. Trots att han egentligen inte har speciellt mkt med landet överhuvudtaget att göra... När HIF tvingades sälja honom pga den ekonomiska krisen som var gick han till Köpenhamn, inte för att han skulle få saftigast kontrakt där utan för att Köpenhamn gav mest pengar till HIF för honom.
Nu vill han "hem" till Helsingborg, Jesper Jansson (sportchef i HIF) vill ha honom och man har fört snack om en övergång i över ett år!!! Och sen när det väl är dags vill inte styrelsen ge pengar för att plocka hem honom... Styrelsen är oense.. Majoriteten tycker tydligen att efter att man knytit Henke ett år till är det inte ekonomiskt säkert att plocka även Santos.. Medlemmar hoppar av (har det nåt med alvaro övergången att göra?) Jesper Jansson är överkörd av Sten-Inge Fredin återigen... Sten-Inge som det ryktas numera också övertagit kontraktskrivandet med Henke från Jesper Jansson..

HIF tackar nej till en värvning som hade varit i klass med Henrik Larsson värvningen i många HIFares tänkesätt.. alvaro går själv ut och bekräftar att Jesper Jansson har blivit överkörd och om enbart J.J hade fått ansvara för värvningarna (vilket är hans arbetsuppgift) hade alvaro spelat i HIF 2009 och bildat det bästa anfallsparet någonsin i allsvenskan med Henrik Larsson.. Men icke... alvaro får inget erbjudande och örgryte(!) som tydligen har bättre finansiärer än HIF plockar honom istället.. Så mkt för sängan-bengan och co som är HIF´s externa finansiärer...
Som Örgrytes ordförande själv sa.. Man måste våga satsa för att vinna!!!

Försäkte igårkväll förklara den känslan man känner när något sånt här sker för en kompis här uppe som inte riktigt förstod varför jag tog detta så allvarligt...  Min liknelse löd:
Tänk att du är 7 år, det är julafton och hela året har du väntat på att tomten ska komma med dina julklappar. Men... på julaton kommer det ingen tomte.. Du väntar.. och får höra, "jadå, han kommer nog snart ska du se!!" och du hoppas och väntar på att han ska komma.
30 december ser du tomten komma. Han går fram till ert hus, bankar på men dörren är låst och din lata släkting pallar inte öppna dörren... Tomten får då gå vidare till grannens hus och delar ut dina julklappar till grannens ungar medan du ensam står i fönstret och ser glädjen i grannhuset...
Ungefär en sån känsla är det... Man är bara helt jävla uppgiven....

Trösta mig själv igår med att beställa en ny gitarr!! Haft planer på det ett tag och nu när jag blev läxare så tog jag tag i saken!! Tyckte jag kunde vara värd det...
På väg hem från skolan svängde jag inom hemköp. Snart är frysen och kylen fulla med massor av käk. Ska jag bara laga allt oxå.... Fantastiskt!!!

Den lilla strimman av glädje dog dock... gled runt på nätet och kom till sist till en artikel på aftonbladet....
HIF och Henke inte överens!!
Henke vill att HIF ska satsa.. plocka in en ersättare för Henke när han lägger av (förmodligen efter denna säsongen tyvärr) och kanske börjar henke tvivla när Santos affären inte blev av? Hoppas innerligt detta inte har någon sanning.. Och visst är det aftonbladet och ska tas med en nypa salt.. Men oavsett vem som skriver nåt sånt här blir man orolig..  Har inte vågat tro fullt ut att Henke spelar för HIF 2009 utan påskrivet kontrakt och när något sådant här dyker upp blir man ju minst sagt lätt panikslagen.... Hade alvaro o Henke lirat på topp hade jag utan några som helst undantag (möjligvis tentadag) åkt ner på premiären!! Finns risken att drömanfallet inför säsongen, alvaro och Henke, plötsligt förvandlas till Rasmus Jönsson och Magnus arvidsson????

Vart är denna jävla värld på väg????????????

Kommentarer
Postat av: Emma

Jag försökte ju förstå iallafall och din liknelse var kanon :-)

2009-02-11 @ 19:35:57
URL: http://skruttens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0