Ännu en galen helg till ända..

Så var det söndag igen och även denna helg får kallas smått galen.. I fredags var det häng med gruppen. Lite grupparbete, har nåt riktigt bra på gång inför vår redovisning på torsdag. Aj aj aj va bra det kommer bli!! något som kommer gå till historien. Om det nu går som planerat.. Sen fixa vi lite käk och hade allmänt trevligt.. En god whiskey och lite gitarrklinkande innan promenad bort till HG. Där var det väldigt dåligt med folk ifs, men vi hade trevligt!! Det som skulle bli en tidig kväll blev lite längre..

Igår var det tackfest med kultingarna för när vi jobbade på snuttefilmen.. Lite uppladdning hos Carro.. Alla var väl lite halv opepp.. Själv var det väldigt opepp.. Men med tiden löste sig även det och det blev en bra kväll som väntat.
Vi gjorde vårt första riktigt offentliga gyckel framträdande som kultingar, gick väl helt okej får man säga.. Lite missar överallt men va fan.. Flög lite mat osv innan det blev lekar och fulvin i massor. Mellanlanda på mellanfest innan vidare mot stora festen borta på korallen.. Axels säng stök med efter överbelastning men han var glad ändå!!

Bitmärken här o där.. Min axel smärtar lite efter cykeläventyr med Carro.. Stackars Carro fick känna att hennes knä levde oxå.. Lite allmänt efter chill hos Andreas o tillslut var man hemma igen.. Kollat på massa Lost avsnitt från säsong ett innan allt spåra ur totalt.. Underbar underhållning det där!! Snart kommer Andreas över så ska det jävlar bli en pizza!!
Online pizza is the shit!!!!



peace out!!!!!!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: caroline

onlinepizza är bäst!! mitt knä gör ONT!

2009-03-23 @ 08:46:04
URL: http://carolinewisen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0