Bettan rullar vidare

Så var det gjort.. läxbilen, skrothögen, biljävlen, det rullande fortet, underbara Bettan är såld.
Tog lite fina bilder, la ut henne på blocket och inom 10 min hade 2 pers hört av sig med intresse. Och 2 timmar senare hade vi besök nr 1 vilket också resulterade i att Bettan fick ny ägare.
Så nu är generationsbilen som gått i leden inom Zaras släkt utesluten ur klanen Johansson. Men kommer till ett nytt bra hem. Han hade bra koll på sina saker och hade väl en halv bil med resevdelar hemma så blir en rejäl upprustning.

Med tanke på att bilen inte direkt gick att köra (numera såld) så blev det promenad ut till Ikano i torsdags. Tre par skor var på samma gång inhandlades till firma Johansson/Hagström. Aldrig köpt så många skor på en o samma gång.. Helt galet.. Lite annat smått o gott o det blev en låååång promenad hem igen. Men vi kom fram och nu har man nåt att ha på sig om dagarna igen.

Imorgon ska jag o Zara på besök hos syon. Tankarna kring framtiden rullar vidare och förhoppningsvis kan hon hjälpa oss att reda ut lite frågetecken.. Så får se om man blir nåt klokare. Ber om att få återkomma i ämnet!!



peace out!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0