uppdatering

Jag är så jävla dålig.. på att uppdatera bloggen alltså..
Men nu när jag ändå sitter här i spännd väntan på helgens? veckans? månadens? stora händelse. Så jag tänkte att varför då inte i sällskap med Radyo Ryd via facebook göra en uppdatering. Händelse? Vad är det som händer frågar ni er?! Jo, premiär för fan! Äntligen är allsvenskan igång och Helsingborgs IF tar emot Brommapojkarna. Som vanligt är förhoppningarna skyhöga, blev påmind av Zara om vilken inställning jag hade till HIF och fotboll i allmänhet precis efter förra säsongen.. Men nya tider! Glömt och förlåtet! Come The Fuck On!

Suntrip är en avlutat kapitel. Läxmästeriets största fest som vi arrangerar med två andra festerier och det får väl räknas som en succe även den festen. Nu är det mindre grejer kvar. Lite tackfester med tappra arbetare, familjesittning med läx och nära o kära. Och såklart skiftet. Kultingarna ska skifta av oss Läxare och vi lämnar det aktiva festeri slitet bakom oss. Lite trist, men samtidigt jävligt skönt!!

Fredagen spenderades i Kisa med Ulf och familj. Svärfar fyllde år och detta firades grundligt. Har nu fått bekanta mig med nån släkting där och nån gammal kompis där.. Så bekantskapskretsen växer även i Kisa. Mkt trevligt och två gamla bekanta var på plats, Jack o Bellman förgyller alltid en helkväll! Träffa även en sjukt skön snubbe vid namn Arnold. 73 årig gammal sångare som bjöd på ca 500 gamla svenska klassiker. Skrålande har fått ett ansikte. Helt underbar!!

Igår avgjordes så äntligen melodifestivalen efter 80 deltävlingar och 14 andra chansen för att låtar aldrig ska få åka ut tävlingen. Hur som helst.. Blev en kollektiv myskväll med Malin och Petter, samt Zaras gamla bekanta Camilla och Chrille, alltid lika trevligt! Käka gott och satt och svor över hur dåliga eller bra bidragen var. Hitta dolda budskap i Peter Jöbacks bidrag vilket var favoriten bland tjejerna. Hurrade över alla poäng Timotej fick som var favoriten för mig och Petter. Men trots allt var väl El-Fakir den önskade vinnaren bland soffpotatisarna. Men inte då.. Anna vann och var det rätt låt? visst var den väl fin.. Men kan inte bry mig mkt mindre. Vi får väl kvala in nästa år också som alla andra år!
Däremot förstår jag inte hur dom ständigt försöker förbättra tävlingen för att Sverige ska ha nån chans att vinna ute i Europa.. Nu hade dom alltså plockat ut 6 utländska domarjurys som skulle visa hur Europa skulle röstat. Fan är nyttan med det? Knappt hälften av domarna var alltså "utländska". Dvs ledda av tex. en hallåa på svt med rötter i Serbien.. *Ironi mellan raderna*
Och dom svenska jurygrupperna brukar ju vara så fruktansvärt överens med svenska folket så varför skulle inte dom utländska vara sämre??
Hur som helst.. Anna vann överlägset och fick svenska folkets röst. Och lugna ballader brukar ju gå hem!!
Dock måste man ju bara älska Dolph! Vilken kille!! Haha!!

Sista raderna jag skriver om melodifestivalen! Även det ett avslutat kapitel och nu är det tack o lov ett år kvar till nästa vända!
Nu laddar vi med youtube klipp från HIFs framgångar och drömmer oss bort till en ny framgångssaga anfört av mannen, myten, legenden.. Conny!!





peace out!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Björn

Ja vann rätt låt? Vilka i-landsproblem vi har...men kul som alltid o läsa dina inlägg..

2010-03-14 @ 20:27:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0