Onsdag!!

Det andra, samt sista HG passet är avklarat. Underbart, en ganska lugn kväll blev det tillsist. T.o.m utbytesstudenterna har det knapert två dagar innnan csn!! Annars är dom ju lite halvkända för att tydligen alltid ha cash att bränna en tisdag på HG.. Städningen avklarades på rekordfart och ändå beröm för ett väl utfört arbete!!
Kort o gott en bra kväll, natt, morgon.. Städölen var riktigt trevlig och dricksen vi fick räckte till ett par extra omgångar!! (större delen av dricksen var ifs från en utbytesstudent som glömde sin växel i gaderoben, men ändå, 100 spänn får man ett par goa städöl för!!)

************************************************************

Fortsätter HIF att vinna alla matcher med 1-0 resten av säsongen kan det bli en rolig höst...

************************************************************

Ett besök hos syon blev det i måndags. Jag, (vi faktiskt), har kommit fram till att beteendevetenskap nog är vår grej. Siktet är nu inställt på en grundkurs på ett år då man läser lite om allt (dvs. pedagogik, psykologi och sociologi) Sen bestämmer man sig för vilken inriktning man vill ha och lägger då till 60 poäng av det. Plockar alltså ihop lite själv vad man vill ha, kravet är att man behöver 180 poäng totalt för att få ta examen. Vilket innebär att jag kan tillgodaräkna alla poäng jag redan tagit i min framtida examen! Score!!
Så att så får det nog bli!! Eller ja.. ska ju komma in på skiten oxå.. Snart dags för val.. men först!!!

************************************************************

Turkiet (!!), o ack va härligt det ska bli!!
Komma ner till lite värme, hur mkt värme beror lite på vilken vädersida man kollar på.. Men det bräcker ju Linköping 7 dar i veckan!! O skulle det mot förmodan regnar i 7 dar finns det pool, spa, aktiviteter inomhus och all inclusive är ju all inclusive!! Inte många dar kvar nu!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0